من این گوشیو بره یه بنده خدایی گرفتم الان چند ماهی میشه.
الان پشیمون شده میگه برام بفروشش.چند میخرنش؟برچسبه پشتش هنوز هست
به خاطره قفل نداشتنه اس ام اس میخواد بفروشه.....
من این گوشیو بره یه بنده خدایی گرفتم الان چند ماهی میشه.
الان پشیمون شده میگه برام بفروشش.چند میخرنش؟برچسبه پشتش هنوز هست
به خاطره قفل نداشتنه اس ام اس میخواد بفروشه.....
اگه خوش شانس باشه تا 100 هم شاید بشه فروخت!!! :دی وگرنه فکر کنم خوبش 70-80 بخرن....
من دو دل شدم بین این و کوکی نظر شما چیه
چند تا سوال
1-بازی روش نصب میشه لمسی و شتاب سنج و...
2-میشه کمی درمورد فوایدش نصبت به کوکی توضیح بدین:11:
کسی نیست جواب بده
1- بازی لمسی میشه ولی شتاب سنجی نه!کد:من دو دل شدم بین این و کوکی نظر شما چیه
چند تا سوال
1-بازی روش نصب میشه لمسی و شتاب سنج و...
2-میشه کمی درمورد فوایدش نصبت به کوکی توضیح بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- خیلی کوچیک و سبک و شیکه، اینترفیس (رابط کاربری) بهتری داره، تاچش بهتره، از موارد قابل بازیافت ساخته شده، پورت استاندارد microUSB داره، باتری خورشیدی داره، دوربینش بهتر یه مقدار
در کل به نظرم یه ذره بزار روش یه گوشی مثل Wave525 بگیر که هم سیستم عامل داره و هم تاچ خازنی با امکانات بیشتر (مثل وای فای و جی پی اس، بلوتوث 3)...باتری قوی و صفحه بزرگتر....
قیمتشم خوبه حولو حوشه 160 هستش....
با تشکر از Michael Ropy اما من هنوز جوابمو نگرفتم . تا دو سه روز دیگه این گوشی یا kp500 رو میخوام بگیرم به هیچ گوشی دیگه ای فکر نمی کنم . کدوم رو پیشنهاد میکنید ( با دلایل )
اگه بین این دو گوشی میخواید، قطعا پاپ رو پیشنهاد میکنم به همون دلایلی که گفتم....در ضمن پاپ جدیدتر هم هست....
سلام...دوستی که چند صفحه قبل گفتی تم رو نصب کردی من هم تو ال جی پاپ عضوم اما تو اون پک اموزشی تو مرحله چهار گیر میکنم اخه قبل از سه دقیقه ارور میده تو چیکار کردی که درست شد؟
ببین این پیام رو میده
Eror during the set-pack sending: for nand system an EBL must be injected none was found
این چرا میاد من هر کاری نکردم نفهمیدم منظورش از Ebl چیه!!!
یکی کمک کنه
سلام دوستان هرکس هر سوالی داره می تونه از من بپرسهنقل قول:
من این گوش رو دارم،همه چیزشم فولم
درمورد پنل خورشیدی:
-اول درپوش پشت گوشی را می کنی بعد درپوش خورشیدی رو می ذاری
رو صفحه ی گوشی یه دایره گرد می یاد و رو ی علامت باتری هم یه خورشید کوچیک
حالا می تونی گوشی رو تنظیم کنی تا مثلا یک ساعت شارژ کنه بعد غیر فعال بشه(کلا دست خودته
در ضمن توانایی بالایی داره ،حتی تو هوای ابری هم می تونه از خورشید شارژ بگیره
-سوال دارید بپرسید
-من این گوشی رو از علاادین گرفتم(خود گوشی + پنل خورشیدی)رو هم 137 .البته شاخ در نیارید
آقای علاالدین از آشناهامون هستن ، سفارش کرد مغازه دارم ارزون حساب کرد
من برش میدارم 80 تومن ؟نقل قول:
اگه فروشنده ای اوکی بده هماهنگ کنیم .