آقا دستت درد نکنه اما جونه من سوالای منو یکی کامل جواب بده
در ضمن من لینک دانلود خواستمم
بچه ها تورو خدا هر چه زود تر این درخواست ها و سوال های gps منو کامل جواب بدید.
در ضمن گوشیم ویوازه . اون دو تا برنامه را برایم ok کنید لینک دانلودشو
آقا دستت درد نکنه اما جونه من سوالای منو یکی کامل جواب بده
در ضمن من لینک دانلود خواستمم
بچه ها تورو خدا هر چه زود تر این درخواست ها و سوال های gps منو کامل جواب بدید.
در ضمن گوشیم ویوازه . اون دو تا برنامه را برایم ok کنید لینک دانلودشو
سلام برای مخفی کردن برنامه مدیریت فایل ها زیاد هسـت ولی بهترین X-Plore هستشـــ .نقل قول:
برای دیکشنری هم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سرچ کنــی به جواب سوالاتت میرسـی .
موفق باشید!:40:
داداش h.vike فقط می تونم بگم دمت گرم . هم بابت گوگل مپ . هم بابت برنامه ها
گوشیم رو -- کردم با نرم افزار just ---- it بعد از چندوقتی گوشیم رو با کد7370 فرمت کردم اما گوشیم که روشن کردم خواستم به اینترنت وصل بشم که ارورconnection not availbele رو میده تنظیمات رو از همراه اول در خواست کردم اما واسم نمیاد خطم رو روی یه گوشی دیگه گذاشتم تنظیمات همراه اول روی اون گوشی داره میاد اما رو گوشی خودم نمیاد تنظیمات دستی هم کردم ولی جواب نداد تورو خدا یکی بهم کمک کنه:41:
کسی میدونه چه جوری درست میشه؟؟
ریسیت هم کردم اما درست نشد!!
دوستان من این برنامه SPB Mobile Shell v 3.5 رو روی گوشیم (5530) نصب کردم بعد متوجه شدم که وقتی به کسی زنگ میزنم یا موقع جواب دادن به تماس ورودی گوشی یهو خاموش میشه
حتی بعد از پاک کردن برنامه هم این مشکل رو دارم
الان با گوشیم همه کار میتونم بکنم غیر از مکالمه
مشکل از چی هست ؟؟؟؟؟؟
کمک کنید :19:
سلام
تازگی vivaz گرفتم. چندتا سوال دارم
1- توی برنامه های گوشی یه قسمت هست که نوشته backup . این قسمت برای چیه؟ منظورم اینه که برای backupگرفتن از اطلاعات هست ( به طور خودکار انجام میده) یا اینکه باید اطلاعات رو بک آپ بگیرم؟
2- میخوام contact وsms رو از گوشی قبلیم که اونم sony erricsson بوده به این یکی منتقل کنم. ولی برنامه my fhone explorer ویواز رو شناسایی نمی کنه!! برنامه دیگه ای هست؟ یا ورژن بالاتر از همون برنامه؟
3- یه برای برای استفاده از gps هست که بتونم به صورت آفلاین استفاده کنم؟
ممنونم.
فعلا همینا بود:46:
سلام خسته نباشین من x6 دارم روش ساین کردنشو میخواستم .با تشکر
سلام دوسـت عزیز کلوپ گوشیتون برید و مطرح کنید زودتر به جواب میرسـی :46:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز گوشیتون رو ریسـت کنید ، مشکلتون حل میشــه :46:نقل قول:
appilication is untrused and may be harmful to your phon دوستان در بعضی مواقع واسه نصب بازی,برنامه و تم یه همچین پیغامی دارم.منظورش چیه؟ اگه با این وجود نصب کنم گوشیم به مشکل میخوره؟