خوب 1 ماه پیش هم میگفتن تو گمرکه! بعدشم چجوری که FW46 فقط تو گمرک گیر کرده و fw45 وارد میشه؟:20:نقل قول:
به حرحال امیدوارم زودتر بیاد و ملت از بلاتکلیفی در بیان
Printable View
خوب 1 ماه پیش هم میگفتن تو گمرکه! بعدشم چجوری که FW46 فقط تو گمرک گیر کرده و fw45 وارد میشه؟:20:نقل قول:
fw 46 چرا جزو این لیست نبود؟نقل قول:
من ندیدم یا کلا نبود؟
مثل اینکه واقعا قراره تا سال 2012 نیاد!!!نقل قول:
کم کم داره صبرم تموم میشه
فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه مدل دیگه باشیم مثل اینکه قرار نیست این مدل بیاد
این ها مدل های سفارش غرب بود نه middle east ! اون برای خاورمیانه عرضه میشهنقل قول:
fw 46 چرا جزو این لیست نبود؟
من ندیدم یا کلا نبود؟
بله احتمالا ایران رهجو منتظره سری جدید fw5xxبیاد تا دیگه به زحمت نیفته !!!!!نقل قول:
به هر حال بحث گمرک بهونست چون تو این مدت این شرکت مدل های زیادی وارد ایران کرده و هیچ کدوم تو گمرک گیر نکردن!یک ماه پیش به من هم گفتن تو گمرک گیر کرده!!!!
احتمالا شرکت چینی تو تولید دچار مشکل شده چون در دبی هم یافت نمیشه!
به هر حال خوشحالم که خودما درگیر این شرکت و محصول نکردم:20:
ممکنه این محصول یه مشکل بزرگ داشته و سونی برای اینکه اعتبارش از بین نره بی سرو صدا تولید رو نگه داشته!؟ وگرنه فکر نکنم برای یک محصول با این حجم تبلیغات بشه بعد تولید نشه و بازار رو تشنه نگه داره!
احتمالش هست؟
داستان سرایی نکنیدنقل قول:
این لپ تاپ هیچ مشکلی نداره:20:
نه بابا، بازی ایرانی هاست، دیدن بازار زیادی خوب استقبال کرده هرچی داشتن جمع کردن بلکه بتونن وقتی که مشتری ها حسابی به له له افتادن 200 تومن گرونتر بفروشنشنقل قول:
حالا که اینطوره HP رو عشق است
ببیند این محصول به صورت محدود برای خاورمیانه عرضه شده بود ... من پیگیر این قضیه بودم اتفاقا که چرا کم شده ! توی دبی موجودی بازار هم زیاد نبود.نقل قول:
اینطور که خبرش شنیده شده (راست یا دروغ) این محصول قراره به دلیل استقبال زیاد کمی تغییر کنه و قیمت هم بره بالا و در کل جهان عرضه بشه !
من نگفتم همش مشکل داره!نقل قول:
ممکنه مشکلی بوده که از هر 100 تا یکی داشته ولی خیلی شدید بوده!
این اتفاقی هست که برای بیشتر کمپانی های بزرگ افتاده!
برای مثال 3 4 سال پیش نوکیا باتریهاش میترکید اگهی داد بیاین باتریهاتون رو عوض کنید!
و هزار تا خبر مثل این!
داستان سرایی نیست! حتما دلیلی داشته که دیگه این نوت بوک در دسترس نیست!
ببین REGISTERED USER چی نوشتهنقل قول:
دلیل میتونه تشنه کردن بازار باشه عجیبم نیست لپ تاپ واقعا تو کلاس لپ تاپ های سونی ارزونه با امکانات خیلی زیاد میخواد قیمت رو ببره بالا:20: