ما رو باش کلی ذق کردیک گفتم الان شروع میشه،TVروشن کردم دیدم این یارو مجری کلید اسراره،حالا کسی که اینجا غریبه نیست،بد ضایع شدم!!!
Printable View
ما رو باش کلی ذق کردیک گفتم الان شروع میشه،TVروشن کردم دیدم این یارو مجری کلید اسراره،حالا کسی که اینجا غریبه نیست،بد ضایع شدم!!!
منوچهر کی بود؟
همون که عطیقه فروشه رو معرفی کرد؟
اینا 30 سالی میشه این دکون رو باز کردننقل قول:
سازنده ها به مدیریت credit میدن و مدیریت هم به سازنده ها
بی خیال مردم و نظراتشون
آره همونهنقل قول:
منوچهر کی بود؟
همون که عطیقه فروشه رو معرفی کرد؟
همونی که پسرش به مامانش میگفت که مامان پشت لب من چه رنگیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب نداد یا من ندیدم ؟
نه نداد...به جاش کلید اسرار رو داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب نداد یا من ندیدم ؟
اما فکر کنم همایون الآن دیگه سر دسته مافیا شده
لعنت به کلید اسرار
کار تا الان خوب پیش رفته فقط امیدوارم با توجه به اینکه هنوز فیلمبرداری به پایان نرسیده به کلیت فیلمنامه لطمه وارد نشه ...
البته بهتر بود چنین طرحی رو کار نمی کردن چون نگاه شخصیت اول داستان یک نگاه سطحی به 24 سال بعد خودش هست و همه چیز متمرکز به پیدا شدن راه حلی برای برگشت به زمان برای جبران اتفاقات آینده است.
بازیگر نقش هما می گوید نمی توان سرنوشت را تغییر داد ولی نه سرنوشتی که خود نقش اول مرد در آن دخالتی نداشته ...
...
امیدوارم همه چیز حساب شده پیش بره و پایان بندی سر هم شده نداشته باشیم ( مثلا همه اینها خواب باشه)
گمان می کنم طرح کلی و هسته اصلی داستان نوشته شده ، کما اینکه اسم داستان " پنجمین خورشید " هست و خود کتیبه دارای 5 نشان خورشید هست . شاید 4 زنجیر دیگر وجود دارد و آنها باید پیدا شوند و یا هر کدام از 5 نشان دارای یک بعد زمانی است که به دلیل طراحی صحنه و وقت کم چنین اتفاقی را بعید می دانم
به شخصه یک پایان تلخ را بیشتر می پسندم
اگه تو اون تیتراژ اولش یه سری چیزا رو نشون نمیدادن خیلی بهتر بود آخه اینجوری بعضی چیزاش لو رفت .
سریالای ماه رمضون هیچوقت پایان تلخ ندارن، پایان خوب و حساب شده هم نمیشه گفت بهشون، پایان آبکی و سرهم بندی شده بهترین توصیفه.نقل قول: