يعني شما ميگي رنگ سفيدشو نگيرم..اخه تو سايت gsm در بررسي كه كرده خيلي تعريف رنگ سفيدشو كرده!!! و اينكه به خاطر جنس تفلون دور ان كثيف نميشه!!!
Printable View
يعني شما ميگي رنگ سفيدشو نگيرم..اخه تو سايت gsm در بررسي كه كرده خيلي تعريف رنگ سفيدشو كرده!!! و اينكه به خاطر جنس تفلون دور ان كثيف نميشه!!!
نقل قول از GSM:
این گوشی در دو رنگ قهوهای و سفید در بازار موجود است. رنگ سفید این گوشی پوشش تفلون دارد که ابتدا قرار نیست روی آن آشپزی کنید. بلکه این رنگ باعث میشود اثر انگشت روی آن نماند و زود هم کثیف نشود.
رنگ قهوه-ای دیگر پرداخت تفلون ندارد. مهم نیست کدام رنگ را انتخاب میکنید چون فریم دور صفحه نمایش هر دوی آنها را با شفافیت و براق نشان میدهد.
دوست من اين سايت هاي فارسي رو ول كن !
هر كدوم رو كه دوست داري بگير.
سفيدش هم خيلي خوشكله!
ديروز بالاخره خريدمش...رنگ نقره اي به قيمت 470/000 تومان بدون گارانتي..
تاچش محشره خيلي كار كردن باهاش راحته ...سرعتش تو نت خيلي خوبه...كيفيت صداش زياد بالا نيست ولي واقعا شفافه مثل گوشي 5700 نوكيا
من كه راضي هستم..همزمان با من يه نفر ديگه هم تو مغازه خريد..اصلا مثل اينكه بازار گوشي تاچ داره رونق ميگيره..جون يه نفر هم hd2 خريد..اونم گوشي باحاليع ولي قيمتش بالاست..
خلاصه كه منتظر هستم اپديت جديدش بياد..
راستس كسي ميدونه چطور ميشه فارسيش كرد..چون حتي اس ام اس فارسي هم كه مياد نشون نميده!!
كسي ميدونه چطور ميشه براي اس ام اس مديريت كرد..اخه نه inbox داره نه send داره؟؟؟تنظيمات خاصي داره؟؟
رامي جان اين گوشي نيازي به اين باكس و سنت باكس نداره :31: حالا كم كم خودت ميفهمي
مباركت باشه... از خود اصفهان خريدي؟ راستي رنگ نقره اي ديگه چه صيغه ايه؟
اس ام اس فارسي هم راه حل داره... حالا چند روزي باگوشي كار كن يه چيزايي دستت بياد بد كمكت ميكنيم
بله دوست عزيز از اصفهان خريدم..همون رنگ قهوه اي سوخته را گرفتم.راستي يه سوا چطور ميتون برنامه هايي كه روي صفحه گوشي هست را كم كنم؟مثل آب وهوا و يه صفحه google و ايكون هايي كه پايين صفحه گوشي هست!! هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم!!!
دستت رو روي آيكون نگه دار 2 ثانيه بعدش آيكون بلند ميشه بكشش تو قسمت ريموو يا اين كه ميتوني جاش رو عوض كني
بچه ها htc توي اصفهان كجا پيدا ميشه؟ توي فردوسي هست؟ كجا قيمت مناسب تر داره؟
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
نقل قول:
از كجا خريدي؟ hd2 اصفهان چنده؟ ممنون.
نقل قول:
سلام.
داری از اصفهانی ها آدرس میپرسی؟!!!همچین بهت آدرس میدن که سر از علائدین تهران در بیاری.:31::10::11: