میشه یکمی در مورد این IC که میگین توضیح بدین؟نقل قول:
یه وقت دیدی ما وارد کردیم.
از کجا اطلاعات در موردش گیر بیارم؟
Printable View
میشه یکمی در مورد این IC که میگین توضیح بدین؟نقل قول:
یه وقت دیدی ما وارد کردیم.
از کجا اطلاعات در موردش گیر بیارم؟
این قطعه مغز اصلی هست :
اینم کیت آمادش هست :کد:http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Detail&name=122-1404-ND
کد:http://dangerousprototypes.com/docs/CoolRunner-II_CPLD_breakout_board
دوستان درايو بن كيو و هيتاچي و سامي ( فت ) رو چجوري LT بزنيم و دي وي دي key در بياريم ؟؟
يه اموزش فارسي ، چيزي :31:
سلام...
دوستان یه آرکید جاسپر لایت آن هست ! طرف Bodycount گزاشته توش ، آپدیت کرده! بعد الان هر دیسکی که میزاریم توش نمیشناسه و Open Tray میده !!! حتی باز یاورجینال !
زنگ زدیم به یکی گفت Key اش پریده ! الان چی کارش کنم ؟ ؟!؟!؟!؟؟!
بله key پریدهنقل قول:
مثل همون مواردی که سره ریختن lt+ کی رو پرونده بودن و کنسول تبدیل به دی وی دی پلیر شده بود (امیدوارم یادت باشه تو تاپیک مسایل مربوط به ایکس باکس وقتی که lt+ رلیز شد از این موارد زیاد بود)
باید از طریق CPU کی رو بدست بیاریید فقطم کنسول های jtag میشه از cpu کی رو بدست آورد
احتمالا طرف خودش خواسته فریمویر بریزه که زده کنسول رو ناکار کرده! بپرس ازش شاید key رو داشته باشه اون موقع میتونی رو یه drive دیگه spoof کنی وگر نه باید صبر کنه jtag جدید رایج شه تو ایران
با تعويض درايو حل نميشه؟؟؟؟؟؟؟
در صورتی که خودش key رو داشته باشه بله می تونی رو یه درایو لایت ان دیگه spoof کنینقل قول:
در غیر این صورت نه
اگه خودش کی رو داشته باشه چرا نمیشه روی درایو خودش رایت کنه :18: ؟؟؟
دوستان فکر کنم باید dvd keyدرایو وcpuیکی باشه ها...برای همین اونهایی که key شون پریده نمیتونن کاری کنن و کنسولشون خاک میخوره...
اگه keyدرایو قبلی رو داشته باشن میتونن رو جدید رایت کنن. ولی اگه نداشته باشن نه..........
ولی بازم میگم مطمین نیستم یه خرده فکر کردم به این نتیجه رسیدم
Key درایو دیگه پریدهنقل قول:
حتما باید spoof کنی رو یه درایو دیگه
درایو قبلی دیگه به هیچ دردی نمیخوره
كنسول خودم كه نبود ، دادم رفت ! ( از اول پريده بود فكر كردم كپي خورش پريده !)
بعد يه جا ديدم طرف كنسولو وصل كرد به pc بعد كنسولو كه روشن كرد يهو يه صداي انفجار داد و بعدم دود از درايو بلند شد !! چرا اينجوري شد؟+ تو داشبورد درايو رو ميشناخت اما رو حالت openning گير كرده بود !!!