آره اصل هستن...نقل قول:
ولی لوازم مریدا یکم بهتره. اما هر کدوم خودتون میپسندین. خیلی فرقی نمیکنن.
Printable View
آره اصل هستن...نقل قول:
ولی لوازم مریدا یکم بهتره. اما هر کدوم خودتون میپسندین. خیلی فرقی نمیکنن.
کسی اینجا نیست که بتونه رو مبانی علمی جواب سوال بده نه از روی نظر ....
شرمنده علمی نبوده دیگه... تا جایی که اطلاع داشتم سعی کردم به سوالات جواب بدم.نقل قول:
میتونین برین همین سایتی که تو امضام هست یا TT. اونجا افراد بیشتری وجود دارن. ولی حقیقت اینه که تفاوت فاحشی مثلا بین مریدا تی اف اس 100 و اسکات اسپکت 30 نیست... یعنی برای یه شخص آماتور یا نیمه حرفه ای تقریبا هیج تفاوتی احساس نمیشه. بیشترش بر میگرده به سلیقه و حرف ها و گفته های تبلیغاتی...
باسلام دوچرخه اسکات مدل aspect 30-d رو دوهفته ای هست گرفتم من ازاین خریدم خیلی راضیم و دوچرخه خیلی خوبیه قطعاتشم دقیقا همونیه که توسایتش زده
ممنوننقل قول:
حالا یه سوال !!
تو تنه های مریدا چه مشخصه ای باعث میشه که مریدا 5 سال ضمانت بده ولی جاینت 3 سال
hfs تو مریدا یعنی چی؟
tfs یعنی چی؟
جاینت تو یه سری مدلاش زده xtc اون یعنی چی؟
تو کل پستا زدم دیدم که caocao بیشتر از همه پست داده و جواب میده الان کجاس؟ تو پیغاماشم جواب نمیده
گارانتی که بستگی به وارد کننده داره. ولی من الان خودم مریدا دارم و گارانتی ای نمیبینم.. :41: :13:نقل قول:
hfs & tfs دو تکنولوژی ساخت تنه هستن که تقریبا همه فکر میکنن مال مریداست اما شرکت های دیگه هم از hfs استفاده میکنن...
اون رده ی xtc مربوط به یک سری از دوچرخه های کراس کانتری جاینت هست. فکر نمیکنم معنای خاصی داشته باشه اسم تجاریشونه.
برادر caocao اینجا با مدیر ها به مشکل خورد. سایتشون همین امضای منه اگه سوال داشتین اونجا بپرسین.
اینم نقل قول از یکی از کاربرا(moienGOli) تو TT.نقل قول:
تکنولوژی HFS/TFS که باز هم طبق گفته سایت مریدا این تکنولوژی ها به نوعی تریدمارک (عنوان تجاری) برای تنه های مریدا محسوب میشن، به طور اجمالی اگه بگم تکنولوژی HFS یا هیدروفرمینگ، با استفاده از فشار مایع داغ لوله های آلومنیومی(و نه ورق های آلومنیومی) رو که باز هم طبق گفته سایت خود شرکت مریدا با تکنولوژی های خاصی (که بهش اشاره نکرده) فرآوری کرده، شکل دهی می کنه و از این روش تنه های زیباتر و مقاوم تر و سبک تر ایجاد می کنه، دقیق نمی دونم چی باعث می شه تنه های فرم دهی شده با این تکنولوژی محکم تر و سبک تر بشن، این رو باید دقیق تر و علمی تر جستجو کرد. در مورد تکنولوژی TFS که برای قسمت های خاصی از دوچرخه به کار میره و از ضربه و فشار برای فرم دهی استفاده میکنه و لازمه اون اینه که ورق آلومنیومی کمی ضخیم تر باشه در او نقاط، که این ضخامت باعث افزایش ناچیزی در وزن میشه
ممنوننقل قول:
تا اونجا که تو اون سایتی که معرفی کرده بودین خوندم
xtc یعنی دوچرخه سواری برای مصافتهای زیاد هست که بقیه شرکت ها هم تولید دارن وای ذکر نمیکنن مثل اسکات و...
برای hfs هم اونجا گفته شده که شکل دهی با فشار روعن هست چون از ابزاری استفاده نمیشه و به مولوکولا فشار وارد نمیشه باعث مقاومت بیشتر میشه
و اینکه هیچ موقع ضخامت الیاژ باعث مقاوت اون نمیشه بلکه نوع اون مقاومش میکنه مثل 6061 که نازکتره ولی خیای مقاومتر از سری 7000 هست که ضخیمتره
ممنوننقل قول:
تا اونجا که تو اون سایتی که معرفی کرده بودین خوندم
xtc یعنی دوچرخه سواری برای مصافتهای زیاد هست که بقیه شرکت ها هم تولید دارن وای ذکر نمیکنن مثل اسکات و...
برای hfs هم اونجا گفته شده که شکل دهی با فشار روعن هست چون از ابزاری استفاده نمیشه و به مولوکولا فشار وارد نمیشه باعث مقاومت بیشتر میشه
و اینکه هیچ موقع ضخامت الیاژ باعث مقاوت اون نمیشه بلکه نوع اون مقاومش میکنه مثل 6061 که نازکتره ولی خیای مقاومتر از سری 7000 هست که ضخیمتره
xc یعنی اون چیزی که شما میفرمایید xtc یه سری از تولیدات جاینت هست:نقل قول:
در ضمن چجوری ضخامت باعث تقویت نمیشه؟؟ منظورش این نبوده که کل بدنه ضخیم میشه... یعنی جاهایی که نیروی زیادتری بهش وارد میشه یکم کلفت تر میشه => مقاومتش بیشتر میشه... مثلا محل اتصال دوشاخ و دو میل تنه یه هم یکم ضخیم تر میشه.کد:http://www.giant-bicycles.com/en-in/bikes/model/xtc.1/7556/46923/
ببین دوست من اگه شما میگی xtc ماله جاینته فقط پس کراس هم ماله جاینته چون تو استورماش نوشته بود xtcنقل قول:
و اینکه اونجایی از تنه کلفت تر میشه پس نمیتونه منتصی باشه اصول منتقیش اینکه میان اون قسمت که احتمال اسیب دیدنش هست رو با یه تیکه اضافه تقویت میکنن یا یه تیکه بیشتر جوش میدن که الان تو همه چرخها هست
البته جاینت اومده یه تیکه رو با فشا کشش کشیده و اون جوش اضافه رو حذف کرده تو یه سری محصولاتش
درسته؟