2 تا 4 ژوئن یعنی 2 هفته دیگه!نقل قول:
حالا این e3 کی هست؟
Printable View
2 تا 4 ژوئن یعنی 2 هفته دیگه!نقل قول:
حالا این e3 کی هست؟
خیلی از بچه ها تو تاپیک دیدم میگن که مثلا دلیلی که PES طرفداران بیشتری نسب به FIFA داره اینه که تو FIFA باگ های غیر عادی دیده میشه
اولا که طبق رای گیری هایی که شده FIFA کاملا جلو زده از PES
دوما شما باگهای PES رو مثل اینکه ندیدیا من میتونم برات حدود 20 تا ویدیو از باگ های PES 2009 رو آپلود کنم که واقعا خندت بگیره
---
تمامی صحبت هایی که من تو این تاپیک میکنم برای FIFA کنسول هست و با PC کاری ندارم
اخه یک این کار یک ذره اشتباه به نظر میرسه چون ورزش فوتبال تو آمریکا زیاد تحویل گرفته نمیشه......بر خلاف اروپا!!نقل قول:
چرا تفاقا بازی تو E3 2009 نمایش داده خواهد شد ان رو خود David Rutter میگه
حالا هم بازی را برای E3 نگه دارند..........نمیدونم بلاخره خودشون بهتر صلاحشون را میدونن!!
اگه FIFA 10 برای E3 رو نمایی بشه امیدوارم کونامی هم Pes 2010 را رو کنه!
اولا سلام.نقل قول:
ه عشق FIFA 10 میخوام 4 ماه دیگه X360 بگیرم فقط و فقط به خاطر این بازی فوق العاده
اونایی که نشتسن تو PC بازی کنن به نظر من نصف عمرشون بر فناس
من از FIFA 2000 دارم تو PC بازی میکنم هر سال بدتر از سال قبل میدن بیرون
اما تو کنسول مخصوصا X360 این بازی یکی از بهترین بازی های ورزشی هست و واقعا هرچی بگم کم گفتم
منتظر این بازی میمونم خبر جدیدی هم منتشر شد دوستان دریغ نکنن همون لحظه بزارن در جریان کار قرار بگیریم
شعار خودم:FIFA 10 زیباتر از همیشه :D (خطاب به بازی FIFA در کنسول PS3 و Xbox360)
دوما صبر کن شاید دیدی که امسال فیفا10 رو pc هم نکست شد و دیگه اصلا نمیخواد کنسول بخری.
آخر اون گروه سازنده ی نسخه ی pc معلوم شد؟؟؟؟؟
نه هنوز معلوم نیست که کی داره روی نسخه PC کار میکنه!نقل قول:
آخر اون گروه سازنده ی نسخه ی pc معلوم شد؟؟؟؟؟
فقط پائول هوساک دیگه با فیفا کاری نداره و دست از سر این بازی بر داشته : دی
داداش صبر بی خودی دیگه هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
FIFA تو PC بهتر از این نمیشه و همینشم کاربران PC راضی هستن
بی خود منتظر موندن فایده نداره
پس برو X360 رو بگیر که بعدم پشیمون نشی:21:
والا این فیفا نکست هم واقعا دیگه خیلی سخته من که همه ی بازی هامو با کسایه دیگه انجام میدم با تفاضل یک یا دو گل میبرم کلا بازیهامون از 5 تا گل بیشتر نمیشه!!!!!!!
یکم فیفا توی دفاع قوی عمل کرده و خیلی سخت کرده کار رو!!!
به جاش PES هم اینقدر ضعیف کار کرده که با دو تا پاس تک به تک میشه آدم !
شصتت درد نکنه ولی من خودم دارم.ولب وقتی من گرفتم فیفا نکست نشده بود رو pc.ولی الان میتونی کمی صبور باشی شاید فیفا نکست شد.نقل قول:
داداش صبر بی خودی دیگه هیچ فایده ای نداره
FIFA تو PC بهتر از این نمیشه و همینشم کاربران PC راضی هستن
بی خود منتظر موندن فایده نداره
پس برو X360 رو بگیر که بعدم پشیمون نشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار 7-0 نومانسیا رو زدم(رو legendry)تو رو این درجه ها چند چند میکنی؟؟؟؟نقل قول:
والا این فیفا نکست هم واقعا دیگه خیلی سخته من که همه ی بازی هامو با کسایه دیگه انجام میدم با تفاضل یک یا دو گل میبرم کلا بازیهامون از 5 تا گل بیشتر نمیشه!!!!!!!
یکم فیفا توی دفاع قوی عمل کرده و خیلی سخت کرده کار رو!!!
راستی من هر وقت بازی میکنم دفاع هام راحت جا میمونن.یعنی سرعتشون به حریف نمیرسه و خیلی تک به تک به ضرر من میشه.برا دیگرانم اینطور هست؟؟؟؟(رو درجه سختی آخر)
دوستان یه خبر خوب بدم به علاقه مندان
امروز تو سایت EA انگلستان(فرومش) داشتم میگشتم و نوشته بود که در E3 امسال پیش نمایشی از FIFA 10 نشون داده خواهد شد
در لینک زیر لیست بازیهای که EA در نمایشگاه E3 نمایش میده رو ببینید:
کد:http://www.i4u.com/article24832.html