حرفو شما رو 99% تاييد ميكنمنقل قول:
اون يه درصدشم واسه ايه كه شارپ كيفيت بالاتري داره. امكاناتشم عاليه
حرفو شما رو 99% تاييد ميكنمنقل قول:
اون يه درصدشم واسه ايه كه شارپ كيفيت بالاتري داره. امكاناتشم عاليه
اگه اونی که شما میگید، 42 هست، پس باید این باشه:نقل قول:
این که زده فول اچ دی نیست و HD Ready هست... 1366 در 768.کد:http://www.sanamel.com/index.php?option=com_content&task=view&id=240&Itemid=49
من تاحالا تصویر صنام رو با بقیه برند ها مقایسه نکردم، اما 2000 درصد میدتونم بگم که یک میلیون و دویست و پنجاه نمیرزه این!
الان B580 سامسونگ 40 اینچ حدود 1300 هست، 40V400 سونی حدود 1350 و L42S10 پاناسونیک هم 1250...
ال جی 42LF120 حدود 1200 و 42LH350 هم 1300... که به همراه یه سینما خانگی عرضه میشه...
همگی اینا از لحاظ spec از اون صنام بالاتر هستند....
من که خودم پلاسما رو به ال سی دی ترجیح میدم(در هر شرایطی)... پلاسما هم اصلا مشکل پیکسل سوخته نداره... چون از نظر شیوه تشکیل تصویر در پنل کاملا با ال سی دی متفاوت هست و قرار نیست چون ال سی دی پیکسل میسوزونه، پلاسما هم بسوزونه.نقل قول:
اگه محل قرار گرفتن تی وی جایی هست که نور خورشید مستقیم یا غیر مستقیم به پنل میتابه، ال سی دی انتخاب بهتری هست...
در مورد سه مدل ال سی دی که فرمودید، من به شخصه سونی رو به سامسونگ ترجیح میدم. lh500 هم شنیدم که motion blur زیاد توش به چشم میاد.
پیشنهاد میکنم این دوتا تاپیک رو تا آخر بخونید... جواب سوالتون رو تا حدودی شاید بگیرید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=389518
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=378041
باز اساتید بهتر میتونند راهنمایی کنند...
ضمن تشکر از راهنماییتون
فقط مبخواستم بگم که من تو ذکر مشخصات اشتباه کردمlتلویزیون ها ساخت صنام نیستند و ساخت smart کره هستند و این ال سی دی که میگم توسایت نیست فول اچ دی است و کنتراست 1:15000
فقط ابن مشخصات را داره نمیدونم
MMP-USB
DCDi - BY FRODDCA
CINEMA tm
زاوبیه دید 178
S-IPS
ضمنا به سوال دارم ابنو ازدم قسط یدون اضافه بها ماهی 100 تومان مبدن کل مبلغ 12500 آبا صرف مبکنه بخرم با نه ب
دوستان می خواستم بدونم بین این دو مدل، کیفیت تصویر کدوم بهتره؟ LG LH900 42 inch & Sony X450 40 inch
البته ظاهرا سونی ال سی دی با کیفیت ال ای دی و ساخت ژاپن هست اما ال جی فول ال ای دی و ساخت کره
مهمترین فاکتور برام کیفیت رنگ و تصویره
ممنون میشم کمکم کنین چون عجله دارم:20:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا قصد خرید پلاسمای g10 رو داشتم ولی ظاهرا مشکل افت رنگ مشکی بعد از مدتی کارکرد که توی تاپیک دیگه همین فروم داره بحث میشه اساسیه...:41:
در مورد سامسونگ می خواستم بدونم اختلاف بین تصویر b690 با سری 5 (مثلا b580 یا b570) در چه حدیه؟ یا بیشتر به خاطر امکانات اضافش گرونه؟ من خودم روی کیفیت تصویر (خصوصا motion blurr ) حساسم ولی توی فروشگاه که از نزدیک مقایسه کردم تفاوت محسوسی ندیدم:5:.
آیا ارزش حدود 500 تومان خرج اضافه رو داره؟
(با توجه به اینکه با این پول میشه خیلی امکانات جانبی مثل HD player یا Blueray player اضافه خرید کرد)
ممنون اگه راهنمایی کنید
به نظر من برنده مسلم ال جی خواهد بود خصوصا بخاطر ویژگی هایی که داره
البته سونی هم بد نیست ولی اینو در نظر بگیرید که شما دارید یک ال سی دی رو با یک فول ال ای دی مقایسه میکنید
ممنون از پاسختون اما من شنیدم که کیفیت رنگ ژاپن بهتر از کره هست. اگه بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن ممنون میشم. :46:نقل قول:
سلام
دوستان آیا LG LH900 انتخاب خوبی است؟
در سایت Cent تلویزیون Samsung UN55B8500 را شماره یک بهترین کیفیت را بهش داده ؟ شما این نوع را می شناسید؟ آیا در ایران وجود دارد؟ با چه نامی؟ و چه قیمتی؟آیا ال سی دی است یا ال ای دی؟
ممنون:10:
8500 مدل فول ال ای دی سامسونگه که اصلا وارد ایران نشد چه با گارانتی چه بدون گارانتی
و مدل lh900 ال جی هم تک و توک تو بازار موجوده چون اونهم وارداتش قطع شده و اونایی هم که دارند خرید قدیم شونه
مطمئنا lh900 ال جی یکی از بهترین های بازاره شک نکنید
کسی نیست یه راهنمایی به ما بکنه..................:41:نقل قول: