دوستان میخواهم بابیلون 6 را اینستال کنم اما هنگام اینستال اروری به محتوای زیر میدهد:
Setup failed-could not find Babylon.exe.
Please exit Babylon and then run this update file again.
فقط عجله دارم،خواهشا سریعتر.(مچکرم)
Printable View
دوستان میخواهم بابیلون 6 را اینستال کنم اما هنگام اینستال اروری به محتوای زیر میدهد:
Setup failed-could not find Babylon.exe.
Please exit Babylon and then run this update file again.
فقط عجله دارم،خواهشا سریعتر.(مچکرم)
سلام
با گرفتن alt + ctrl + del برو task manrger بعد برو process اونجا بابیلون انتخاب کن و End Process بزن حالا میتونی به کارت ادامه بدی.
سلام
برای من یه مدتی هست که بابیلون نمیتونه لغت رو کامل از متن pdf بخونه.قبلاً این مشکل رو نداشت.هم نسخه adobe acrobat رو عوض کردم هم babylon ولی درست نشد. اگه میشه راهنمایی کنید.نارسیس هم این مشکل رو داره.
دوست عزیز کارهای زیر را انجام بده ببین تغییری حاصل میشه !!!!! :46:
ابتدا روی Babylon کلیک راست بکن بعد وارد قسمت Configuration شو بعد در General Tab پایین صفحه دکمه Advanced را بزن و بعد نوار را بکش به سمت راست و روی High قرار بده.
بعدش شما کافی است Plugin بابیلون را از این آدرس کپی کرده
C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Utils
بعد این را کپی کن ( BabylonRPI.api )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به آدرس زیر ببری : ( البته به ورژن آکروباتت داره اما به راحتی قابل پیدا کردن هست . )
C:\Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فایل کپی شده را Paste کنی.:46:
موفق باشی
آگر تغییری حاصل شد بگو. :5::5::5:
آقا محمد با اين روشي كه مهدي جان گفت مشكلت حل شد ؟
(در ضمن متشكرم نه مچكرم )
من خیلی به نارسیس احتیاج دارم از راهنمایتان ممنون می شوم
من خیلی به نارسیس احتیاج دارم از راهنمایتان ممنون می شوم ....... لطفا........... من خیلی به نارسیس احتیاج دارم از راهنمایتان ممنون می شوم
میشه بیشتر تو ضیح بدی چون منم یه همچین مشکلی دارم
ممنون. مشکل من حل شد.
سلام. من بابیلون 7 رو تازه نصب کردم . اولش مثل بچه آدم کار میکرد. ولی از وقتی به اینترنت وصل شدم دیگه نتایج رو نشون نمیده ولی پیغامی هم نمیده که آقا شما اینو کرک کردین و غیر قانونیه و ... چیکار کنم؟