خدا رو شكر مشكل يك نفر ديگه هم حل شد ...
من رسيدم به تورنمنت هاي زير 50 سختي بازي خوب شد ولي وسط يكيشون بودم كه يه نفر رو هم به سختي بردم ( دونفره ) كه تو بازي آخر خود به خود پريد بيرون . فكر كنم اين مشكل براي شماها هم اتفاق افتاده بود !
Printable View
خدا رو شكر مشكل يك نفر ديگه هم حل شد ...
من رسيدم به تورنمنت هاي زير 50 سختي بازي خوب شد ولي وسط يكيشون بودم كه يه نفر رو هم به سختي بردم ( دونفره ) كه تو بازي آخر خود به خود پريد بيرون . فكر كنم اين مشكل براي شماها هم اتفاق افتاده بود !
اره برای من اتفاق میوفته ولی دوباره که میرم تو بازی مشکلی نداره دیگه
بازي بدجوري منو ميكشونه طرف خودش ، الان 7 ساعت تو سه روز بازي كردم اينم حساب كنيد كه بازيهاي ديگه هم هستن!
راستي پيشنهاد ميكنم در قسمت Play بخش Games رو بازي كنيد چند تا ميني گيم ديگه هم هستن كه فكر كنم جلو تر براي قسمت World Tour هم باز بشن و همم قسمت Arcade رو روي Hard بريد . من يه بار از پنج مسابقه يدونه بردم و تو دوميش به نادال خوردم و 2 بر 1 باختم به بار هم دو تا بازي رو بردم و به فررو هم 2 بر 1 باختم .
در ضمن من هنوز هم نميتونم بعضي از قسمت هاي Tennis Academy رو برم ، هر كدوم رو اگر كس ميدونه لطفا جواب بده :
1. ضربه ي cross-court چطوري زده ميشه ؟
2. ضربه ي slice چطوري زده ميشه ؟ دكمش x هست ولي من ميزنم Fail ميده .
3. اينكه ميگه از پشت baseline امتياز بگير چطوريه ؟ يعني baseline كدومه ؟
4. drop shot چطوري زده ميشه و به چي ميگن ؟
5. win the point on a volley رو چطوري Success بشم ؟
ممنون از پاسخ دهنده ها ، اطلاعات فني تنيس تو database من كم پيدا ميشه!
1. باید اگر سمت راست هستی به چپ و اگه طرف چپ هستی به راست.نقل قول:
2. اسلایس با x هست. شرایط دیگه رو امتحان کن (مثلا با جهت های راست و چپ)
3. دورترین خط از تور رو میگن. همون خطی که ازش سرویس می زنی، باید پشت اون واستی.)
4. اسلایس یعنی x را با جهتپایین بزن. اونقدر بزن تا موفق شی.
5. باید بیای جلوی تور توپ رو بزنی یعنی قبل از اینکه توپ به زمین بخوره اونو بزنی که میگن والی.
ضربات ترکیبی فقط با r1 میشه . اگر شما r1 رو با دکمه 1 یا 3 بزنید ضربات اروم و فنی رو میزنه که من با همین ضربات تونستم دوک و کینگ رو ببرم
میثم جان در مورد این بیشتر توضیح میدی کی باید دکمه 3 زده بشه ؟ دکمه اسلایسو میگی دیگه نه ؟نقل قول:
راستی ضربه اسمش دکمه خاصی نداره ؟ راستش برای من با هر دکمه ای این ضربه زده میشه .
من الان رتبه 116 حرفیام بازی سخت تر از اینم میشه یا نه ؟
چجوری میشه بازیکنایی که قفلن رو باز کرد؟
آقا من هر كاري ميكنم نميتونم با جوي استيك دو نفره بازي كنم
با زدن دكمه دوم بالاي سمت راست جوي استيك نفر دوم انتخاب ميشه ولي نميتونم وارد بازي بشم.
من ميخوام بدون كيبورد و فقط با جوي استيك دو نفره بازي كنم آيا امكانش هست ؟؟؟؟؟؟
ما سه نفری هم بازی کردیم چجوری دو نفری نمیشه نمیدونم؟؟؟؟
شاید باید بری توی ستینگ دسته رو روی گیم پد بذاری
برای من هنوز مشکل داره تو لودینگ می پره بیرون و dont send میده
از پردیس گیم پرسیدم گفت باید درایور جدید مخصوص کارت گرافیک رو از سایتnvidia بگیری گفت هر کس مشکل داشته با این کار مشکلش حل شده کسی امتحان کرده؟