این قد شاخ شاخ نکن که کاملا تابلوئه گیم پلی بازی کاملا خطی ویکنواخته!!!!!!!و نیازی به توضیح نیست همینطور امتیازش پایین تز از COD هست :دی
Printable View
این قد شاخ شاخ نکن که کاملا تابلوئه گیم پلی بازی کاملا خطی ویکنواخته!!!!!!!و نیازی به توضیح نیست همینطور امتیازش پایین تز از COD هست :دی
و همین طور قیمتش :دی
Gamepro 5 / 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فكر ميكنم تمام قدرت اين بازي توي قسمت آنلاين باشه كه مسلما COD نميتونه بهش برسه . قسمت Single هم كه خيلي پيشرفت داشته نسبت به نسخه ي قبلي .
اولاً قسمت سینگل پلیر MW2 هم کاملاً خطی بود فقط یکم چاشنی سینمایی بهش اضافه کرده بودن که انصافاً موفق هم عمل کردند و واقعاً ترشح آدرنالین آدم رو بالا می برد:8:
در ضمن خواهشاً مولتی پلیر CoD رو با این بازی مقایسه نکنید که هیچ رقمه بهش نمیرسه و مهمترین قسمتهای این دو بازی هم همین مولتیشون هست چون سینگل در عرض 5-6 ساعت تموم میشه ولی مولتیش . . .
دلایل من بر برتری مولتی BC2 بر CoD MW2:
- تخریب پذیری که میشه سقف رو روی جوخه مقابل خراب کرد و شخم زدن میدان نبرد مثل جنگ واقعی نه مثل CoD که یه دیوار چوبی رو نمیشه حتی با GL روش خط انداخت:31:
- قابلیت استفاده از وسایل نقلیه مختلف مثل انواع تانک و نفربر و موتور و هلیکوپتر، فرمان به توپخانه، دستور Fire Mission یا همون Air Strike که بسیار لذت بخش هست
فرض کن دوستت پشت رل هلیکوپتر نشسته و تو هم پشت مسلسل یا Minigun هلیکوپتر نشستی و از اون بالا افراد دیگر تیمت رو حمایت میکنی و تیم حریف رو گرفتی زیر رگبار. جنگ واقعی یعنی این نه اینکه 10 -20 نفر بکشی یه چیزی از آسمون برات نازل بشه:31:
- کار تیمی : گیم پلی مولتی پلیر CoD بیشتر جنبه سرگرمی و بکش برو جلو داره اما کار تیمی تو BC2 حرف اول رو میزنه که به نظرم لذت بخش تر از گیم پلی تکرومآبانه CoD هست
- فضای گسترده میدان نبرد که بخوبی میتونه 32 نفر بازیکن رو در خودش جا بده
خلاصه ما که اوریجش رو تصمیم داریم بگیریم فقط و فقط بخاطر مولتیش چون سینگلش رو با همین نسخه های کرک شده هم میشه رفت
در ضمن MW2 رو هم اوریج خواهیم تهیه کرد :31:
اشتباهاً دوبار ارسال شد
پاک شود
بله اینجور که بویه خوشش میاد نسخه پال بازی هم اومد :دی
لینک دانلودی که گذاشته بودم اشتباه بود شرمنده !
باید بی اف باز باشه طرف تا نظر بده ، وگرنه کسی که همش کاد زده بیاد چند دقیقه بی اف بزنه ،بگه جالب نیست که نمیشه نظر ... الکی که نیست ... مشخصا قسمت مولتی این بازی نسبت به کاد سرتر هست.
دوستان من نسخه سه dvd را گرفتم و به راحتی اجرا شد اما نمیدونم چرا توی صحنه های شلوغ انفجار افت فریم دارم . میدونید چرا ؟
عزیز دل ، مشخصات سیستمت چیه ؟ قویه ؟نقل قول:
مقایسه تصویری سه نسخه بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]