من هنوز نخریده ام اما نوشته این فرمتها رو پخش میکنه:نقل قول:
MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
Printable View
من هنوز نخریده ام اما نوشته این فرمتها رو پخش میکنه:نقل قول:
MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
راستش منم خیلی دنبال همین مساله بودم.فکر کنم مدل لایو شبکه رو داره (که توی ایران واسه ما بی استفاده است).رنگش طوسی است و خط و خش برنمی داره (برخلاف مدل مشکی معمولی اش) و اینکه فرمت صدای DTS رو ساپورت میکنه.نقل قول:
به نظرم همین فرق باشه.
اینهم تفاوت پشتشون:
کد:http://www.desktopreview.com/shared/picture.asp?f=4966
نقل قول:
مي دونم اين فرمت ها رو ساپورت مي کنه
بيشتر سوالم واسه فرمت rm و wmv هست
گفتم که فيلم هاي ايراني که تو اينترنته مي خوام بينم روي اين دستگاه پخش مي کنه يا نه
خودم گوشي n86 دارم مثلا بايد wmv رو پخش بکنه اما اين فيلم هايي که از اينترنت مي گيرم با فرمت wmv رو نمي تونه پخش بکنه
براي اين مي پرسم
من وارد سايت رسمي wd شدم در قسمت مشخصات براي مدل معمولي هم در قسمت audio نوشته كه dts را ساپورت مي كند پس اين نمي تواند وجه تفاوت معمولي با لايو باشد
من مدل لايو رو امروز خريدم ...قبلا هم مدل معموليش رو داشتم از لحاظ سرعت كه خيلي بهتر شده و سرعتش بيشتر شده .....امروز تونستم مستند planet erth 1080 رو كه مدل قبلي نميتونست پخش كنه ببينم در ضمن يه قسمت هم براي فايل منيجر اضافه شده كه فكر كنم مربوط به حذف و كپي و ...........هست البته فكر كنم از لحاظ نرم افزاري كامل نشده يا من نتونستم باهاش كار كنم و روي جعبه اون در قسمت فايلهاي قابل پخش wmv9 رو زده كه فكر كنم فرمت مورد نظر شماست البته اينو امتحان نكردم در ضمن ساخت چين هست
live رو چند گرفتي؟نقل قول:
از فروشگاه اينترنتي خريدم 170
خود سازگار داره 155 میده لایو رو
حق با شماست.الان سایت رسمی شون رو نگاه کردم.تنها تفاوت رو توی امکان شبکه کردن و استفاده از اینترنت ذکر کرده.حالا یکی از دوستان در مورد توانایی خوندن فایل مستند زمین هم یه مطلبی نوشته که نمی دونم چرا اینطور هست.نقل قول:
من فکر می کنم اگر فقط بخاطر پورت شبکه آدم قراره 30 تومن بیشتر بده نمی ارزه مگر اینکه تفاوتهای بیشتری داشته باشند که سایت رسمی اش اشاره نکرده.
نقل قول:سلام دوست عزیز MohsenStar من با شما موافقم خواهش میکنم دوستان از امضای من برای در خواست پشتیبانی از زبان انگلیسی رای بدن ضمنا تا اونجا که میتونید این لینک رو تبلیغ کنید تا به نتیجه برسیم:31:نقل قول: