نقل قول:
اتفاقا سال 88 بود که سمند LX با موتور TU5 اومد و فقط یکبار فروخته شد.
یکی از آشناهای من یک دستگاه از این سمند رو داره و علاوه بر اینکه از عکلمردش کامل راضیه
به هیچ عنوان زیر با نمیره برای فروش
موتور TU5 روی اتاق سمند هم خوب جواب داد.
Printable View
نقل قول:
اتفاقا سال 88 بود که سمند LX با موتور TU5 اومد و فقط یکبار فروخته شد.
یکی از آشناهای من یک دستگاه از این سمند رو داره و علاوه بر اینکه از عکلمردش کامل راضیه
به هیچ عنوان زیر با نمیره برای فروش
موتور TU5 روی اتاق سمند هم خوب جواب داد.
ای بابا همه چیش خوبه به غیر موتورش!
منم یادمه ال ایکس هایی که تی یو 5 داشتن بسیار خوب کار میکردن
اتفاقا فقط موتورش خوبه. من یه دونه موتور ملی گرفتم. موتور پرقدرت، کم مصرف، کم صدا، هیچ روغن ریزی یا بدی از موتورش ندیدم. ولی بقیه قطعاتش پدرمو در اورد!!! برای همش بردم تعمیرگاه. داشبورد و ستوناش دائم صدا میداد. قفل دربها، کاپوت و صندوق خراب بود. بدنش که از حلب روغن ساخته شده. سیستم مالتی پلکسش دائم قاطی می کنه باید باتری رو قطع کنی تا ریست شه. کولرش درست کار نمی کرد. امروزم داشتم میروندم که یکهو دنده در اومد. (!!!) داشتم از تعجب شاخ در می آوردم. این آشغال که براش 20 میلیون پول دادم دندش کلا خلاص شد. 45 دقیقه وایسادم امداد اومد بردش. خلاصه مثل س.گ. پشیمونم کاش همون روای فکستنیمو نگه میداشتم این آشغالو نمی خریدم... ولی از انصاف نباید دور شد. موتور واقعا عالی داره...نقل قول:
آیا هنوز سورن معمولی هم تولید می شود یا فقط سورن ای ال ایکس ایرانخودرو تولید می کند؟
والا فعلا که تولید نداره. بعید هم می دونم دوباره تولید بشه. سورن معمولی تو بازار فروش یه پروژه شکست خورده بوده.نقل قول:
سلام
سال 88 یه سورن معمولی گرفتیم نزدیک 16.5 تا امروز نزدیک 100000 تا کار کرده تنها خرابی این ماشین فقط کمک فنر جلو سمت شاگرد بود که اونم همون اوایل جزو گارانتی بود و عوضش کردن تا به امروز هیچوقت اذیت نکرده و تعمیرگاه نرفته و واقعآ ازش راضیم تنها ایرادش مصرف سوختش هست که اونم با توجه به مشکلات موتورهای جدید قابل تحمله.
سورن معمولی دیگه تولید نیمشه و کاملا جای خودش رو به سورن ELX داد.نقل قول:
اون موقع EF7 اومدهبود؟نقل قول:
موتور سورن شما xu7 هست؟
نقل قول:
EF7 اومده بود اما روس سورن نصب نشد.
EF7 روی سورن ELX نصب شد و سورن معمولی سابق فقط موتور XU7 داره.
سلامنقل قول:
دقیقآ همین جوابی که محمد جان دادند :
جالبه با اینکه لاستیک ماشینم سایزش 205 هست(مقداری فرمون ماشین سفت شده) و با ماشینم همه جا رفتم(جاده های خاکی و پر از دست انداز)ولی اتاق ماشین اصلا صدا نمیده ستونها کاملآ بی صدا هستن.جنس بدنه هم با همون سمند معمولی مدل 83 که داشتیم تقریبآ یکیه.نقل قول: