با توجه به گفته هاي اون دوستمون كه هر دو تا گوشي رو دارن
Printable View
با توجه به گفته هاي اون دوستمون كه هر دو تا گوشي رو دارن
فعلا که از امنیا کسی نتونسته اشکال تخصوصی بگیره
ولی x1 تا دلت بخواد
البته اگه میخواید به یکی از این دو برتری بدید باید قیمت هم در نظر بگیرید که امنیا اینجا قیمتش خیلی پایینه نسبت به x1
موفق باشید
دوستان همه میگن اومنیا چون قیمت مناسبی داره بهتره.......من اینو قبول دارم و به خیلی ها هم پیشنهاد اومنیا را دادم ولی کسی که میتونه پول خرج کنه ایکس1 بهتره....همون کیبرد و ال سی دیش میرزه به قیمتش........
حالا يه تاپيك نظرسنجي بزنيم ((مقايسه omnia hd و idou و n97))
بزنم؟
بزن.خوبه........ولی این گوشی ها هنوز نیومدن و نمیشه به طور تخصصی در موردشون نظر داد.ولی میتونی بزنی و وقتی که وارد باز شدن یه نظر سنجی جدید بزنی......
کل تاپیک رو خوندم چیزی که در موردش صحبت نشده سیستم عامل هست
سیمبان در مقابل ویندوز !
مگه پاکت پیسی ها نباید ویندوز باشن ؟ چرا اومنیا سیمبانه ؟
میگن سیمبان هنگ میکنه !
برای کدوم برنامه بیشتر هست ؟
خب كي گفته حالا omnia سيمبينه؟ جفتشون از Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional استفاده ميكنن.
آقا کجای کاری
اگه امنیا سیمبیان بود که دیگه هیـــــــــچ
............
تیکه بدی بود به امنیا داران:دی
احتمالاً منظور دوستمون امنیا HD بود که سیمبینه و هنوز وارد بازار نشده ، وگرنه همه می دونیم که امنیا Windows Mobile 6.1 که 6.5 هم روش قابل نصبه
ببخشید حق با شماست ! اخه تو پرشین تولز بچه ها گفته بودن که سیمبانه منم رو اون حساب گفتم
الان که دیدم فهمیدم ویندوزه !
اما با اینکه اومنیا ویندوزه چرا منوهاش از نظر گرافیکی شبیه سیمبانه برعکس x1
از توی عکسهایی که دیدم میگم !
یه سوال مهم داشتم فیلمهای divix که زیرنویس فارسی داشته باشند رو این دو تا گوشی پخش میشن ؟
من بین انتخاب این دو مدل مردد هستم ! چون هیچکدوم رو تو دستم نگرفتم و از نزدیک باهاش کار نکردم
کسی از دوستان هست که امکان این رو داشته باشه یه قراری بزاریم و من از نزدیک گوشی ها رو ببینم ؟:11: