سلام . منم چند ساله اين مشكلو دارم. كل بحثو خوندم و هرچي كه دوستان نوشته بودن منم تجربه كردم. همون اوايل كه برام پيش اومد، زياد راجبش تحقيق كردم تا ببينم چي هست و چطور درمان ميشه(خيال مي كردم درمان شدنيه). ولي خب بي نتيجه بود. حالا فقط ياد گرفتم كه چطوري كنترلش كنم هرچند همين كنترل هم خيلي وقتا جواب نميده. يعني فقط يه جور عذابه! با تجربه اي كه خودم دارم ميتونم بگم 70 درصدش از استرسه( در شروع) يعني فقط كافيه يكي يه بار توي يه جمع، شكمش صداي ناهنجار بده، هرچقدرم كه فرد سالم باشه، اين استرس باهاش ميمونه و باعث ميشه هر روز اين مشكل بيشتر بشه. يعني حتي صداهايي كه كمه، بعد از يه مدت انقدر بهش فكر مي كني تا واقعا شديد ميشه و بي درمان! هرچند كه از نظر پزشكي هم حتما دليل داره.
براي خود من اين طور كه آندوسكوپي نشون داد، هليكوباكتر بود. حدود يك سال دارو خوردم گفتن كه باكتري درمون شده ولي خب اين علايم از بين نرفت.
براي من شروعش با استرس همراه بود(استرس تحصيلي و شخصي و..) يعني باز ميگم كه دوستاني كه اين مشكلو ندارن يا خفيفشو دارن، بيخيال باشن بهش اهميت ندن چون همه آدما تا حدي همينطورن. اما براي بعضي ها مثل من، از حد گذشته!
من براي كنترلش قبل از امتحان سه بار دستشويي ميرم و عرق نعنا ميخورم!! ولي باز استرسش هست!