خب اون 2 تا فايل آخره پست اول رو جاگذاري تا حد زيادياز ساين كردن جلوگيري ميكنه..:31:نقل قول:
Printable View
خب اون 2 تا فايل آخره پست اول رو جاگذاري تا حد زيادياز ساين كردن جلوگيري ميكنه..:31:نقل قول:
راستی برا 5800 xplore کار نمیکنه چون اون اولش یه ok می خواد که چون کلید نداریم نمیشه!!!
پس با چه فایل منیجری میشه این 2 تا کار را کرد؟
1- دسترسی به پوشه private
2- برداشتن فایل های بلوتوث شده از تو inbox
y browser جواب میده؟
بچه ها رو 5800 هم جواب گرفتند...مشکلی نداره...نقل قول:
با x-plore کار کن...
شاد باشی
با اجازه یونس.امینی جان من گوشی 5800 هک کردم.اولا اینو بگم که خیلی سادست.جواب سوال شماهم اینکه دقیقا مثل هک سیمبیان ورژن 3 هست.اکثر برنامه ها ( برنامه های زیادی برای این سری نیست ) بدون نیاز به ساین نصب میشن اما بعضی برنامه ها حتما باید ساین بشن.مثلا smartcomgps بدون ساین نصب شد اما CorPlayer بعد از ساین نصب شد.نقل قول:
:5:
شما Xplore سری 3 رو نصب میکنی ، برای همین جواب نمیده.باید از قسمت برنامه های درخواستی این برنامهرو که برای سری 5 ساخته شده نصب کنی.لینکش رو یونس توی همین تاپیک برای من گذاشت.نقل قول:
یک تعداد کمی نصب شده مثلا برنامه islamic organization نتونست نصب بشه و ساین می خواست ولی core code player نصبیدنقل قول:
خب اون 2 تا فايل آخره پست اول رو جاگذاري تا حد زيادياز ساين كردن جلوگيري ميكنه..
بازم خوبه
دمت گرم حاجی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر روش های بعدی و ساده تر هک مثل dark carbidde FP1 ها برای این هم هستیم
مرسی یونس جان.نقل قول:
من اون فایل ها را کپی کردم ولی قبلا توش موجود بود و من جایگزین اونا کردم.
فکر کنم در ورژن جدید helloOX خودش این فایل ها را هم میسازه.
با apply کردنشون تونستم بدون ساین نصب کنم.
فقط یه پچ دیگه به اسم : open4all هم تو رام پچر هست.
کسی میدونه این پچ چه کاری انجام میده و برای چیه؟
نقل قول:آخه x-plore اون اولش یه ok باید بزنیم.نقل قول:
رو 5800 نشد.
برای این سری x-plore خاصی هست یا نه.
اگه هست لطف کنید و لینکشو بدید.
مرسی.
امینی جان اینم لینک xplore مخصوص 5800 تاچ اسکرین.به اون پیام اولش و شمارش معکوس توجهی نکن.احتیاج به رجیستر ندارهنقل قول:
]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292060
فرق اين روش با اون روش که بايد mapdrives هم نصب ميکرديم چيه
نقل قول:
این پچ در اصل باید در کنار swi فعال بشه تا بتونید برنامه ها رو بدون ساین نصب کنید
من استفاده کردم .... درستش کردم
تقریبا 95 درصد برنامه ها رو روی N85 با همین روش راحت نصب کردم
یک سوال :
چقدر کند نصب میکنه برنامه ها رو این N85 .... مگر سی پی یوش از N95 قوی تر نیست ؟ پس چشه ؟
از هکه ؟
ریست هم کردم درست نشد ... سر گوشی یکی دیگه از دوستان هم تست کردم همینطور بود :2:
نتیجه : N95 بهتره :20: