اگه اين وامكس بيايد قيمت adslهم پايين مي آيد يا نه؟
Printable View
نه چون ازش استقبال آنچناني نخواهد شد.:41:نقل قول:
چرا ازش استقبال نخواهد شد؟
چون قیمت هاش کهکشانیه ! :31::2:نقل قول:
استقبلا که میشه ولی اینقدری نیست که مثل خارج ملت برن مودمهاشونو بفروشن برن وایرلس بگیرن
همچنی چیزی محاله چون هنوز فضا اینقدر رقابتی نیست
در ضمن پهنای باند در کشور از یه جا خریداری میشه
حالا یه شرکتی مثل صبانت میاد روی هر مگ 5 تا تک تومنی میخوره یه شرکتی هم مثل لایزر 50 تومن میکشه روش و 1000 تومن هم اضافه میکشه
قیمت اینترنت ثابته کاریش نمیتونن بکنن یعنی شما انتظار نداشته باش پهنای یک مگ رو بهت بدهند حدود مثلا 5 هزار تومن
گرونی پهنای باند مخابرات ..و......باعث شده همون قیمتهای که خود شرکتها هم میگن بیشتر بشه.
موفق باشید
به نظر من ایرانسل میتونه قیمت ها رو به حالت رقابتی برسونه چون تا به حال سوابق این شرکت رو همه دیدند...سیم کارتی که زمانی میلیونی به مردم واگذار میشد حالا 5000 تومن بده دوتا ببر:27:
امیدوارم ایرانسل ما رو از قیمت بالای ای دی اس ال نجات بده:10:....شاید اوایل کمی گرون باشه ولی ایرانسل قیمت ها رو ثابت نگه نمیداره چون عادتشه:31:
اميد واريم ارزون وبا كيفيت ياشه.
اگر ازش استقبال بشه!نقل قول:
این هم میشه!نقل قول:
به نظر من ایرانسل میتونه قیمت ها رو به حالت رقابتی برسونه چون تا به حال سوابق این شرکت رو همه دیدند...سیم کارتی که زمانی میلیونی به مردم واگذار میشد حالا 5000 تومن بده دوتا ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شک نکنید که ایرانسل می تونه یک کاری بکنه!
فقط ممکنه کارت قرمز و سبز و فیلی و نقره ای بزاری واسه اینترنتش و بگه مثلا از ساعت هشت شب تا ده صبح ساعات خوش وایمکس !!! یک بخر دوتا ببر ایرانسل یه زمانی مفتی بود
الان هم ممکنه یه سیستمی راه بندازه که اینترنت شبانه رایگان بده
همه چی تو این مملکت ممکنه
میگی نه نگاه کن تا بیاد
نمیشه پیش بینی کرد بخصوص این که وایمکس تا حالا ارائه نشده و اولین باره
وعرض شود که حالا هم که قراره بیاد یه شرکت خوشنامی مثل ایرانسل متولی شده
ولی چون بالاخره سیم اسنترنت به پریز مخابراتت وصل میشه جایی برای پایین آوردن قیمتها نیست
مگه این که خود خدا یه کاری بکنه
آقا با موبایل هم میشه از وایمکس استفاده کرد؟ یعنی موبایل میتونه امواج وایمکس رو ترجمه کنه ؟
خوب اگر اینطوریه که دیگه نیازی به خرید مودم نیست. موبایلت رو وصل میکنی به پی سی, از اینترنت بهره میبری.
من یادم میاد تو گوشی بعضی ها (خودم گوشی ندارم) یه چیزهایی تو مایه های Wimax یا Wireless دیدم. اشتب که نمیکنم؟
راستی فکر کنم یه بار پرسیدم حالا نمیدونم کجا, این وایمکس از طریق همین آنتنهای خود ایرانسل که نصب شدن کار میکنه یا آنتن جدید باید نصب کنن؟
چون اگر با همین آنتن ها هست که دیگه خوش به حال ایرانسله, همه چیزش فراهمه. و خوب شد که ایرانسل مزایده رو برد چون اگر شرکتی می برد که آنتن ها رو باید نصب میکرد کلی باید صبر میکردیم و...