امكان داره مشكل از اينترنت شما باشه ! بسورد و يوزر رو دقيق وارد كنيد :)
Printable View
امكان داره مشكل از اينترنت شما باشه ! بسورد و يوزر رو دقيق وارد كنيد :)
برای نصب این پچ نیاز به کرک 1.4 دارید که از لینک زیر می تونید دریافتش کنید:ولی یادتون باشه که اول باید کر ک رو کپی کنید بعد پچ رو بریزید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت کرک را باید اول ک÷ی کنیم باید کجا ک÷ی کنیم ؟؟؟؟
از طریق Hamachi به روم زیر join شوید
name : iranfootball
pass : 123
می خواهم برای اولین بار بازی کنم
کسی نمی خواد جواب منو بده؟نقل قول:
سلام.
اولین باریه که قصد دارم آنلاین بازی کنم و چندتا سوال دارم:
1-باید سرعت اینترنت حداقل چقدر باشه؟
2-برا یکی مث من که محدودیت 3Gb دارم چقدرش می پره؟
3-من نسخه ی Edit شده توسط ایرانیا رو دارم (منو فارسی و تیم های ارانی و ...) برا آنلاین بازی کردن مشکل نداره؟
سلام..نقل قول:
چیزی که برای بازی کردن آنلاین بیشتر از سرعت اینترنت مهم هست،پینگ خوب است که هر چه مقدار پینگ پایین تر باشه بازی روان تر اجرا میشه..
برای کسانی که محدودیت پهنای باند دارند زیاد عاقلانه و به صرفه نیست که بازی های آنلاین نظیر pes بازی کنند که ترافیکش بالاست...من خودم وقتی fifa 08 آنلاین بازی میکردم میانگین واسه ی هر بازی 50 مگابایت مصرف میشد...
برای بازی کردن آنلاین باید دو طرف از پچ خاصی استفاده کنند...در اینصورت شما با این نسخه نمیتونید بازی کنید...
یه توصیه به شما دوست عزیز میکنم اینم اینکه بیخیال آنلاین بازی کردن pes 09 بشی!چون آنلاین بازی کردنش خیلی مشکله!!
شما میتونی بری WCGzone فیفا 09 بازی کنی که خیلی ام راحته...
بدرود.:11:
دوستان خداييش كسي بازي كرده با اين روش ؟ من 128 نامحدود دارم و سرعت دانلود فوقش 25 ميده و متعادل روي 18 هست
ممنونم از جوابتون...نقل قول:
سلام..
چیزی که برای بازی کردن آنلاین بیشتر از سرعت اینترنت مهم هست،پینگ خوب است که هر چه مقدار پینگ پایین تر باشه بازی روان تر اجرا میشه..
برای کسانی که محدودیت پهنای باند دارند زیاد عاقلانه و به صرفه نیست که بازی های آنلاین نظیر pes بازی کنند که ترافیکش بالاست...من خودم وقتی fifa 08 آنلاین بازی میکردم میانگین واسه ی هر بازی 50 مگابایت مصرف میشد...
برای بازی کردن آنلاین باید دو طرف از پچ خاصی استفاده کنند...در اینصورت شما با این نسخه نمیتونید بازی کنید...
یه توصیه به شما دوست عزیز میکنم اینم اینکه بیخیال آنلاین بازی کردن pes 09 بشی!چون آنلاین بازی کردنش خیلی مشکله!!
شما میتونی بری WCGzone فیفا 09 بازی کنی که خیلی ام راحته...
بدرود.
دکمه ی تشکر که نیستش ...
کل مطالب تا÷یک رو خودندم ولی کسی مشکل زیر رو حل نکرد یا جواب مشخصی نداد
در صورت سرور بودن مشکلی نیست ولی در حالت کلاینت ÷یغام زیر می آید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دارم همین مشکل رو. احتمالا از سرعت اینترنتمونه. ببین هادی جان بدی این آموزش ها اینجاس که تا قبل ورود به بازی همراهتن. قسمت اصل کاری توی بازیه. هیشکی راهنمایی نمیکنه که توی بازی باید چه کرد. منم همین مشکل شما رو دارم. درضمن از توی هاماچی یه روم هست - باز توی بازی هم من باید یه روم درست کنم؟ کی به کیه؟! کاش یکی بود اینا رو توضیح میداد.نقل قول:
کل مطالب تا÷یک رو خودندم ولی کسی مشکل زیر رو حل نکرد یا جواب مشخصی نداد
در صورت سرور بودن مشکلی نیست ولی در حالت کلاینت ÷یغام زیر می آید
salam chera man nemitonam ino download konamکد:http://arminkrauser.persiangig.com/Other-Files/pes09.crt:42: