با سلام
من مدتی که دچار این ویروس شدم ولی نمدونم
که این ویروس از چه طریقی وارد کامپیوترم شده اگر ممکن است راهنمای کنید.ضمنا این ویروس نمیگذاره با نسخه بوت کاسپر ویا اویرا سیستم اسکن کنم
Printable View
با سلام
من مدتی که دچار این ویروس شدم ولی نمدونم
که این ویروس از چه طریقی وارد کامپیوترم شده اگر ممکن است راهنمای کنید.ضمنا این ویروس نمیگذاره با نسخه بوت کاسپر ویا اویرا سیستم اسکن کنم
درود
این امکان نداره!!! مشکل از جایی دیگه است.
ممکنه به یه ویروسه دیگه چسبیده باشه و توی کامپیوتر شما اومده باشه.
1- combofix
2- salityKiller در همون پست 1
پیروز باشید.
سیستم من نمیگذاره آنتی ویروس نصب بشه ، چه راهی وجود داره بدون نصب ویندوز جدید آنتی ویروس رو نصب کنم ؟ می خوام حتما آنتی ویروسم نود32 باشه ، آیا میشه از روی نود 32 یه آنتی ویروس بوت ساخت؟ لطفا کمک کنید
درود
شما میتونید از Cd بوت هر آنتی ویروسی استفاده کنید برای ویروسیابی.
سوال دومتون رو در بخش آنتی ویروسها قسمت نود بپرسید.
سلام
من این ویروسSality را در سیستمم داشتم با استفاده از روشی که در پست اول بود پاکش کردم
الان هم در سیستمم ویروس موجود نیست اما در هنگام بالا امدن این ارور را می دهد کسی می داند دلیلش چیست وچه راه حلی دارد؟؟
عکس از این ارور
با تشکرکد:http://www.qhp.ir/images/dx11fm0i36ssifmmzhf4.jpg
درودنقل قول:
عزیز این برنامه رو از تو استارت اپ ویندوزت بردار.
بعد هم repairش کن اگه برنامه این قابلیت رو داره.
با سلام به همه ی اساتید گرامی
آقا من یه سیستم دستم رسیده که مال دوستم هست و 3 سال پیش خریده و در این سه سالی که استفاده کرده گویا هیچ نوع آنتی ویروسی هم نصب نکرده و الان که یک برنامه مخرب تمام فایل های exe رو خراب کرده و اجازه ی نصب هیچ برنامه ای رو بهش نمی ده دوزاریش افتاده که سیستمش پر از برنامه lمخربه و به من هم میگفت هر فولدری که می رفته اتوماتیک یک new folder داخلش ایجاد میشد و فکر میکرد این خوبه که کامپیوترش اتوماتیک فولدر باز میکنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگذریم حالا سیستم رو آورده پیش من که براش کاری کنم (مثلا من استادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بیرون نمیبره چون هاردش پر از عکسها و فیلم های خصوصیه. حالا من ابتدا خواستم یک آنتی ویروس روش نصب کنم که نشد ویروسه اجازه نمیده.کسپرسکی و نود و مک آفی رو هم امتحان کردم نمیذاره نصب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گویا خیلی خفنه!!! در حالت سیف مد هم نمیذاره بوت بشه!!آفرین به نویسندش!!
خواستم ویندوز عوض کنم ویروسه نذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا دو تا راه به نظرم میرسه یکی اینکه هاردشو در بیارم و به سیستم خودم ببندم و ویروسکشی کنم و دوم اینکه هاردشو از نو پارتیشن بندی کنم که بیچاره 100 گیگ عکس و آهنگ و فیلمش از بین میره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا از اساتید چند تا سوال داشتم که امیدوارم بنده رو راهنمایی بفرمایند.
اول اینکه آیا اگرمن هاردشو به سیستمم ببندم امکان داره که تاکسپرسکی اینترنت سیکیوریتی آپدیت شده و اکتیو عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا بیاد این ویروس ها همون بلایی که سر سیستم دوستم آورده رو سر سیستم من بیاره (فرض کنیم خطرناک ترین برنامه مخرب روش هست)؟؟؟؟ و میشه بعد اینکه سیستم من بالا اومد هاردشو به سیستم وصل کنم ؟ هاردش آسیب نمیبینه؟؟؟؟
و آیا به جز این دو راه دیگه ای هست که به ذهن من نمیرسه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا من راه هایی که در مورد سالیتی گفتین رو امتحان کردم اما جواب نداد گویا سالیتی نیست؟؟!! هر فایل exe رو خراب میکنه ویندوز پیغام میده فایل exe شما خراب شده!!! در ضمن در صورت استفاده از سی دی بوت کسپر سیستم ریستارت میشه!!
سلامنقل قول:
ریستارت شدن هنگام استفاده از Rescue Disk کسپر ، جزء اثرات این ویروسه. حتی نمیتونید وارد Safe Mode بشید.
دوست عزیز، مشکل شما حاد شده.
از پست زیر برای پاک کردن ویروس استفاده کنید.
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5053763&postcount=5725
شما باید برای پاک کردن این ویروس از sality killer این ویروس رو شناسایی کنید بعد از آنتی ویروسهای bootable اسنفاده کنید
که وارد ویندوز نشید و از طریق بوت سیستم رو اسکن کنید و پاک کنید
اگر هم از آنتی ویروس استفاده کنید در محیط safe mode با آنتی ویروس اسکن کنید
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما پستی که ایجاد کرده بودید را دوباره بخوانید من توضیح دادم به کدام تایپیک مراجعه کنید
منم مشکل شما را داشتم حل شد