از خونه مادربزرگه حالم بهم می خورد.
در کل بچه که بودم کارتون ایرانی باحالی نداشتیم. و از تمام کارتون ایرانی ها بدم می یومد. یکی همین خونه مادربزرگه بود، یکی السون و ولسون بود و چند کارتون بدرد نخور دیگه.
Printable View
از خونه مادربزرگه حالم بهم می خورد.
در کل بچه که بودم کارتون ایرانی باحالی نداشتیم. و از تمام کارتون ایرانی ها بدم می یومد. یکی همین خونه مادربزرگه بود، یکی السون و ولسون بود و چند کارتون بدرد نخور دیگه.
السون و ولسون مسخره بود
چطور دلتون میاد از السون ولسون بد بگید؟؟من عشقم دون دون بود مخصوصا وقتی که میگفت اله له:27: از اون دو تا کبوترها هم که میگفتند خواهر بدم میومد.از هیچ کارتونی بدم نمیومد بجز نانوک و اژدها سوارها(اخه از بس سانسور شده بود)
من همیشه از ژان وال ژان بدم میومد. همش مصیبت بود.
منم از این کارتون های دخترونه مثل حنا دختری در مزرعه، جودی ابوت، بچه های مدرسه آلپ و اون پسره که یه سگ گنده داشت بدم میومد. خونه ی مادربزرگه هم خوشم نمیومد از عروسک هاش.
ترسناک هم اون آدم آهنی توی چاق و لاغر، اون دایناسور آدم آهنی توی کلاه قرمزی، و کل فیلم دزد عروسک ها. از اینا خیلی میترسیدم!!!
آن شرلی ، دختری با موهای قرمز !
من شخصیت میگم. عاشق اکثر کارتون ها بودم.
از آقا و خانوم تناردیه یه کم بدم میومد و بیشتر از بچه هاشون. (توی کارتون بینوایان). همون صاحب مسافرخانه که کوزت رو نگه میداشتند.
از ژاندارم هم بدم میومد.
مرتب دنبال ژان والژان بود تا بگیرتش.
سلام
موضوع تاپیک و پستای دوستانو می خوندم نظرات برام جالب بود منم از اکثر کارتون یا نمایشهای ساخت خودمون آسی بودم مثال نمی زنم تا باعث کدورت علاقه مندان نشه ولی خدائی فرق زیادی داشتن با تولیدات خارجی
احتمالا افزایش پست برای دوستان و یادی از گذشته ، جدی نگیرید.:46:نقل قول:
حالا هدف از این تاپیک چیه؟
مزخرفترین کارتون دنیا میگ میگ بود
ولی تام و جری خیلی باحال بود
از میگ میگ بدم می اومد ولی روباهه رو دوست داشتم