نسخه ی fix شدشو تو تاپیک دانلود بازی ها گذاشتم.نقل قول:
به گفته ی Uploader رو5.50 GEN-B که جواب میده و احتمالا رو 5.00 M33 هم همین طور..
لینک دانلود:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4277857&postcount=2166
Printable View
نسخه ی fix شدشو تو تاپیک دانلود بازی ها گذاشتم.نقل قول:
به گفته ی Uploader رو5.50 GEN-B که جواب میده و احتمالا رو 5.00 M33 هم همین طور..
لینک دانلود:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4277857&postcount=2166
آقا چرا این تاپیک خوابیده
برا اینکه نره پایین گفتم یه اسپم بدم....بابا نقد جدیدی...پیش نمایش جدیدی....آقای hitman کجایی :19::19::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد بازی Final fantasy
پیش مقدمه ( مهم ) :
سلام به همه دوستان و ببخشید چند وقت نبودم . چند روز پیش فاینال رو بازی کردم وکلی لذت بردم . مبارزه ها کلاسیک و گرافیک fantastic بود . حالا نقد بازی رو می ذارم و نقاط مثبت و منفیش رو بررسی می کنیم .
داستان :
ZACKشخصیت اصلی بازی به همراه کلود جنسیس و انجیل و سفیروث داستان بازی را حماسی و عالی ساخته اند مهم ترین نقطه قوت بازی وجود راه های مختلف برای تمام کردن بازی باعث شده که داستان مهم ترین جز بازی شود . متاسفانه من اصلا از داستان بازی فاینال سر در نمیارم چون بازی های قبلی رو تموم نکردم و بازی نکردم ولی بعد از انجام بازی معتاد داستانش شدم .
نمره : 10
گیم پلی :
مبارزه ها واقعا عالی هستند و وجود چندین نیرو و جادو باعث جذابیت بازی شده . سیستم ارتقا قدرت عالی طراحی شده و طوری است که انگار هم یک بازی اکشن انجام می دهید و هم یک بازی نقش آفرینی عالی . دیالوگ ها عالی هستند و جذابیت خوبی دارند . مبارزه با BOSS ها جذابیت دارد و در آخر بازی جذابیت زیادی پیدا می کند .
نمره : 9.5
گرافیک :
دمو ها شاهکار هستند . گرافیک بازی از نظر فنی معمولی است و به پای GOD OF WAR اصلا نمی رسد . البته از بازی سال 2007 و شرکت سازنده بازی انتظار بیشتری نمی رفت . ولی در کل گیرا است و نسبت به بقیه بازی ها عالی است .
نمره : 8.9
صداگذاری و موسیقی :
در حد متوسط رو به خوب است و مشکلی ندارد . ولی بعضی از بازی ها صداهایشان انگار بم هست و فاینال در این دسته قرار نمی گیرد . موسیقی که در بازی می شنوید نقش زیادی در روند بازی دارند دارند و عالی هستند .
نمره : 9.4
ارزش :
این بازی یک شاهکار است و هرکس این بازی را انجام ندهد نصف عمرش در فناست زیرا یکی از اعتیاد آور ترین بازی ها منتظر شماست .
نمره کل : 9.4
تشکر از دوست خوبم بابت نقد :10:نقل قول:
ولی یه چیزی:
گفتگو های تو بازی برای اینه که داستان بازی رو بهتر متوجه بشی ... خاصیت بازی rpg به همین گفتگو هاست دیگه
راجع به مبارزه ها هم باید بگم که ... مبارزه ها الکی نیست برای اینه که شما بتونید درجه level خودتون رو افزایش بدید تا با غول ها راحت تر مبارزه کنید
سلام متاسفانه من بازی نقش آفرینی خوشم نمیاد و اصلا چیزی در مورد این نمی دونم .نقل قول:
متاسفانه این دیالوگ ها به صورت زیر نویس هستند و جذابیت ندارند .
مبارزه ها خیلی اعصاب خورد کن است .
نقد بعدی ...
نقد بازی SOCOM US Navy Seals Tactical Strike
پیش مقدمه :
یکی از جذاب ترین بازی های PSP همین ساکام است . متاسفانه کمی گیم پلی مشکل دارد ولی آنقدر جذاب است که شما را جذب می کند .
داستان :
از بازی های سبک کوماندویی چیزی جز تروریست بازی و آدم کشی بر نمی آید ولی ساکام بسیار پیچیده است و از داستان خوبی بر خوردار است . ترورسیت ها به فرماندهی می خاییل وارد یکی از شهر های اروپا شده و سعی بر این دارند که ریاست شهر را در دست بگیرند .
گیم پلی :
واقعا جذاب است ولی مشکلات زیادی دارد مثل : دستور فرمان دادن و هوش مصنوعی دشمنان و ... ولی بسیار کم هستند و اصلا شما را اذیت نمی کند . ماموریت هایی که به شما داده می شوند متنوع هستند مثل : نجات یک نفر کشتن کسی و ... .
نمره : 8.1
گرافیک :
سازنده بازی Resistance از همین بازی یاد بگیرند . گرافیک عالی است و جزییات بالاست . نور پردازی خوب است و دمو های بازی شاهکارند .
نمره : 9.2
صدا گذاری و موسیقی :
بازی دارای صدای های واضح و افکت های صوتی عالی از همه نظر است و اصلا مشکلی ندارد . دستوراتی که در بازی می دهید واضح شنیده می شود .
ارزش :
حتما امتحان کنید که شماره ی بعدی در راه است . بازی ساکام بازی عالی با مشکلات کوچک است .
نمره کل : 9
screen shots
سلام گرافیک بازیهای psp ضعیفه به نظر من و من با اینکه این دستگاه رو دارم ولی اصلا ازش لذت نمیبرم ایا بازیهای جدید گرافیک خوبی دارند.
سلام بازی فقط به گرافیکش نیست اگر گرافیک و گیم پلی و... رو با هم می خوای :نقل قول:
God of war
GT
Final fantasy
Resistance
Socoom
انتخاب عالی هستند .
این نقد های جدید به پست اول اضافه بشه لطفا
سلام دوستان برنامه ی ویژه ای برای عید امسال و سال 2009 در نظر گرفتم و از همین حالا شروع کردم به کار :
1. تمام نقد های سال 2009 در قالب PDF . Word
2. برترین های سال 2009 از نظر محتوا دسته بندی و...
نقد بعدی رو هم به زودی می زارم .
ممنون
فقط اگه از تاپیک بیشتر استقبال شود بهتر است .