آقا من کجای این بازیم؟ چرا هر چی پست میدم ان تو نمی بینمش؟
کسی از من عقده داره؟:41:
آقا من کجای این بازیم؟ چرا هر چی پست میدم ان تو نمی بینمش؟
کسی از من عقده داره؟:41:
سلام دوستان من تو سيستم خودم از مكافي استفاده ميكنم ولي متاسفانه چند وقت تو خونه اينترنت ندارم و نميتونم به روزش كنم و در سر كار هم از اين آنتي ويروس ولي با ورژن متفاوت استفاده ميكنم
ميخواستم بدونم اگه بخوام مكافي خونمون رو برا به روز كردنش از فايلاي آپديت سيستم سر كارم استفاده كنم
بايد چكار كنم كدوم فايلا رو بردارم(از سيستم سر كار) و در كجاي سيستم خودم قرار بدم
ممنون و تشكر
سلام
يه سوال داشتم در مورد مك آفي بدين ترتيب كه به ياهو مسنجر و آي دي ام اجازه كار نميده مگر اين كه گارد رو غير فعل كنم . آيا راهي براي اينكه هر بار گارد رو غير فعل نكنم هست ؟؟؟
من انتي ويروس مك افي دارم...چند وقتيه كه ديگه اپديت نميكنه خودشو ...وقتي هم كه دستي ميخوام اينكارو بكنم اين ارور رو ميده:
failed to initialize Common Updater subsystem.Make sure the MacAfee Frameworl Service is running.
McAfee Common Framework returned error 8008005 @2
حالا مشكلش چي ميتونه باشه؟
گویا شرکت اینتل می خواهد شرکت مکی آفی را خریداری کند..؟؟ چه شود..نظر عزیزان چیست..؟؟
کد:http://www.ghacks.net/2010/08/19/intel-to-buy-mcafee-for-7-68bn/
McAfee VirusScan Offline Update 6080 (2010-08-21) for v8.x
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :کد:http://dl.---------.com/Files/Update/McAfee_VirusScan_Offline_Update_6080_(2010-08-21)_for_v8.x_---------.com.exe
کد:www.---------.com
ایا mcafee interprise 8.7 توانایی چک کردن سایت های مخربو داره و میتونه امنیتو هنگامی که در حال گشتن تو اینترنت هستیم تضمین کنه؟
نقل قول:دوست عزيز مكافي اينترپرايس انتي ويروس خوبيه و منتخب سايت پي سي دانلود مي باشد اگر در كنار اين انتي ويروس از فايروال زون الارم استفاده كني امنيت شما در اينترنت تا بالاي 90% تضمين ميشه. واين يعني عالي.
کلا گارد اینترپرایز ضعیف تر از نسخه های آنتی ویروس و اینترنت سکورتی هست.نقل قول:
شما وقتی از اینترنت سکورتی مکافی استفاده کنید بهتر میتونید بگید محافظت کامل رو در محیط وب داره.
درود:نقل قول:
اگه از اينترنت سكوريتي استفاده بشه با مشكل رجيستر و از همه مهمتر با مشكل اپديت روبرو خواهد شد كه هرگز توصيه نمي شه ....