asus602 خوبه ولی یه خورده ضعیفهنقل قول:
asus-dsl-g31 چهار پورت وایرلس هستش باید تا الان وارد ایران شده باشه اگه گیر نیاوردی صبر کن تا وارد ایران بشه ارزشش را داره .
مدل نسبتاً خوبیه مارکهای بهترم هست ولی توبازار ایران نیست.
dlink زیاد تعریفی نداره.
Printable View
asus602 خوبه ولی یه خورده ضعیفهنقل قول:
asus-dsl-g31 چهار پورت وایرلس هستش باید تا الان وارد ایران شده باشه اگه گیر نیاوردی صبر کن تا وارد ایران بشه ارزشش را داره .
مدل نسبتاً خوبیه مارکهای بهترم هست ولی توبازار ایران نیست.
dlink زیاد تعریفی نداره.
سلام دوستان، من یه مودم نسبتن خوب با قیمت مناسب می خوام که به یک pc متصل کنم. وایرلس هم لازم ندارم. چی پیشنهاد می دین؟
سلام به همه
من مي خوام يه مودم wireless دار بگيرم.به من پيشنهاد كردن level1 بگيرم
مي خواستم ببينم كسي اطلاعات در اين زمينه داره؟
سلام.آقا یه مودم واسه dial up میخوام که ویندوز 7 بشناسش.... سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
من امروز همینطوری بدون تحقیق رفتم و این مودم رو خریدم 2520U
فعلا مشکلی نداشته
فقط از یه چیز نگرانم
آیا این روی ویندوز 7 نصب میشه یا نه؟
ممنون
سلام
میشه یه مودم معرفی کنید که قیمت ارزون داشته باشه .. فقط واسه adsl میخام
وایرلس و اترنت و .. واسم مهم نیست .. فقط کار adsl رو راه بندازه و قیمتش مناسب باشه
لازم هم نیست حتما جدید باشه !
نظرتون راجع به TP-LINK TD-8610 چیه ؟ میتونم راحت از رایان صبا بخرمش
سلام . این رایان صبا که گفتین اگه اسم همون شرکتیه که میخواین ازش adsl بگیرین ، پیشنهاد میکنم مودمو ازش نگیریننقل قول:
تو مشهد تمام شرکتایی که adsl میدن مثلا مودم tp-link 8817 رو میدن 40 . درصورتی که تو مجتمع تک ( تو مشهد ) قیمتش 26 تومنه .
در ضمن همین مارک که گفتم تقریبا ارزونترینشه . من رو 5 تا سیستم گذاشتم . چند ماهه خیلی خوب کار می کنه . با مودم های 60 تومنی d-link هم هیچ فرقی نداشته
سلام
دوستان یه سوال
آیا مودم D-link Dsl200 با ویندوز 7 سازگار هستش ؟ من درایور های این مودم رو برای 98 Me Xp Vista دارم اما برای ویندوز 7 رو ندارم
اگر درایور مخصوص میخواد کسی از دوستان لینک دانلود داره ؟
با تشکر
من دقیقا همین مودم را دارم همون درایور ویستا را نصب من هیچ مشکلی نداره 100% کار میکنه
سلام دوستان
من مودم adsl با خروجی lan دارم حالا میخوام بتونم با موبایلم هم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم چیکار کنم ؟
این access point های وایرلس به مودم وصل میشند یا به خود کامپیوتر ؟ یعنی وقتی کامپیوتر خاموشه هم میتونم با موبایل به اینترنت وصل باشم ؟
قیمتشون چنده ؟ یه چیز معمولی میخوام :10: