با عرض سلام.
پس کتاب handbook of metal forming نوشته ی kurt & lange چی شد؟
کتاب Technique Of Press Working نوشته ی Reed & Eary را هم پیداکنید لطفا .
ممنون.
Printable View
با عرض سلام.
پس کتاب handbook of metal forming نوشته ی kurt & lange چی شد؟
کتاب Technique Of Press Working نوشته ی Reed & Eary را هم پیداکنید لطفا .
ممنون.
سلام. کسی از دوستان اگه حل المسایل کتاب طراحی مکانیزم هارتنبرگ رو پیدا کرد لطفا لینکش رو بذاره.
خیلی واجبه. اینم اسم دقیق خود کتاب. حل تمرین این کتاب رو می خوام:
Kinematic Synthesis of Linkages
Author: Richard.S. Hartenberg & J. Denavit
از دوستان کسی کمکی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یکی این تایپیک رو از این وضع بی حال در بیاره:41::45:
سلام من جزوه توربو ماشين لازم دارم خيلي فوري دارم ميرم براي مصاحبه براي كار لطفا كمك كنيد
این فایل pdf حاوی مطالبی جهت آشنایی و استفاده از این نرم افزار است که توسط دوست گرامی dim-knight تهیه شده و به قول خودش:
“تکثیر، توزیع و استفاده از این مطلب به شدت توصیه میشود”
EES چیست؟
EES مخفف Engineering Equation Solver است. ساده¬ترین قابلیت EES حل دستگاه معادلات جبری (شامل معادلات غیر خطی) است. همچنین EES می¬تواند معادلات دیفرانسیل و معادلات مختلط را حل کند، محاسبات بهینه¬سازی، رگرسیون خطی و غیر¬خطی، رسم نمودار با دقت بالا و تحلیل عدم اطمینان را انجام دهد و حتی انیمیشن¬های مهندسی بر پایه محاسبات بسازد.
ایده اصلی برای نوشتن EES آموزش ترمودینامیک و انتقال حرارت می¬باشد، برای اینکه دانشجویان این مباحث را بیاموزند باید مسائل زیادی حل کنند، اما در هر مسئله بیشتر وقت برای میانیابی خواص و استفاده از معادلات به ترتیب صحیح تلف می¬گردد. وقتی دانشجو مباحث را فهمید و با کار با جداول ترمودینامیکی آشنا شد، میانیابی داده¬های جدول و حل معادلات کمکی در بالا بردن دانش او نخواهد کرد. برنامه EES دانشجو را از این بخش رها خواهد کرد و اجازه می¬دهد که او در حل مسئله بر روی ماهیت فیزیکی و دانش مسئله متمرکز شود.
کد:http://irmechanic.files.wordpress.com/2009/06/ees_intro.pdf
سلام دوستان ، من برای پروژه تخصصیم نیاز به این قاله دارم . لطفاً اگه کسی به این مقالات دسترسی داره لطفا دانلودش کنه .
numerical simulation of tip leakage flows in axial flow turbines: part 1-efffect of tip clearance height
مرسی اینم email من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه پیدا نشد .نقل قول:
پارت 2 موجود هست .نقل قول:
من خودم تو سایت ASME digital library دیدمش ولی پولی بود و نتونستم دانلودش کنم. اگه شما ترفندی بلندین که این مشکلو حل کنین ممنون میشم اگه دانلودش کنین:11::11::11::11:نقل قول:
مرسی
سلام من جزوات کارشناسی ساخت و تولید دانشگاه امیر کبیرو واسه شرکت تو کنکور ارشد نیاز دارم. دوستی هست که کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟help meeeeeeeeeeee