سلام. من یه گوشی 6220 کلاسیک دارم که فوکوس کردن دوربین اون خیلی طول میکشه حدودا 5 تا 6 ثانیه .سایر گوشیها حداکثر 2 ثانیه . در ضمن از روز اول همینطوری بوده ولی باز من اون رو ستینگ کارخونه ریکاور کردم فرقی نکرد کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون
Printable View
سلام. من یه گوشی 6220 کلاسیک دارم که فوکوس کردن دوربین اون خیلی طول میکشه حدودا 5 تا 6 ثانیه .سایر گوشیها حداکثر 2 ثانیه . در ضمن از روز اول همینطوری بوده ولی باز من اون رو ستینگ کارخونه ریکاور کردم فرقی نکرد کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون
سلام
احتمالا پایه اتصال پین های صفحه نمایش ( به عبارت خودمونی همون مادگی ای که نری کابل فلت صفحه نمایش می ره توش :31: ) دچار اشکال شده.نقل قول:
کانونسازی (فوکس) فرآیندی هست که پردازش خیلی بالایی می خواد و ازونجایی که گوشی های همراه بیشتر برای مکالمه ساخته می شن تا برای عکس برداری (!)، این فرآیند در گوشی های همراه بیشتر طول می کشه. 6220 کلا گوشی کندی هست... اما دیگه نه اینقدر که برای یه کانون سازی 5 ثانیه طول بده! :blink:نقل قول:
احتمالا مشکل شما نرم افزاری هست. نیاز به یه فلش داره. ببرش گارانتی و مفتی فلشش کن! :5: انشالله که مشکلت حل بشه.
البته بد نیست پیش از این کار به این نکته توجه کنی که... تکان خوردن دست در هنگام کانون سازی در روند کند انجام شدن اون تاثیر بسزایی داره ها...
دوستان من یه 3120 دارم آب بهش گرفته بعد گوشی رفته رو هندزفری!!
باس چه کار کنم؟؟؟
عزیز شما یه بار هندسفری رو بزنی و قطع کنی درست میشه ، البته قبلش اون درگاه پاپ رو تمیز کن ...نقل قول:
دوستان من یه 3120 دارم آب بهش گرفته بعد گوشی رفته رو هندزفری!!
باس چه کار کنم؟؟؟
نقل قول:تایید می شهنقل قول:
و اگر مشکل هنوز باقی مونده بود، احتمالا تراشه درگاه پاپ( USB/هندزفری) جرم گرفته و باس تمیز بشه
سلام
من يه نوكيا 5200دارم يه سال ونيم ازعمرش ميگذره
دوسه هفته پيش به مشكل برخود ورمز امنيتي كه تعريف كرده بودم براش روقبول نميكرد گوشي روخاموش روشن كردم سيم كارتشو دراوردم وگذاشتم وحتي رم 512 شوهم خارج كردم باز رمز روقبول نميكرد بعداز 20تا 30دقيقه كه دوباره امتحان كردم درست شد ازهمون موقع گاهي ديگه صداش درنمياد نه صداي زنگ نه اس ام اس نه اهنگ
وبايد گوشي رو خاموش وروشن كنم تا صداش برگرده
امروز دوباره رمز روقبول نكرد بعد حدود 40دقيقه درست شد ولي ديگه علامت sailent روگوشي رونمياره صداشم درنمياد واين كه فقط ويبره اش درسته!!!!
مشكل فكرميكنيد ازكجاست؟
ارزش تعميير روداره؟
هزينه ي تعميرش تقريبا چقدره؟؟؟؟
سلامنقل قول:
به طور قطع سرچشمه این همه مسخره بازی، پلت فرم گوشی هست. برای گوشی من هم هر از چندگاهی پیش میاد که رمزی رو که تعریف کردم خود به خود تغییر بده!!! :18: و جدیدا هم که فایل های برنامه رو قاطی آهنگ ها و عکس ها توی گالری میاره!! :18: همش از فلش هست. پیشنهاد می شه اول رمز گوشیتون رو حذف کرده و قابلیتش رو غیر فعال کنید، سپس یه مستر ریست بکنید (تنظیمات کارخانه یا کد #7370#*). اگر هم باز درست نشد گوشیتون رو فلش کنید. هزینه فلش هم حداکثر 10 تومن هست. انشالله که مشکلتون حل بشه :46::11:
مرسي عزيز
بازگشت به تنظيمات كارخانه روهم انجام دادم
جدي انجام فلش گوشي 10هزارتومنه
چقدرشهرشماگرونه !!!!!!شهرما 2هزارتومنه :دي
يه سوال ديگه :هر موقع گوشي روبه كامپيوتروصل ميكنم ياكامپيوتر ريست ميشه يا گوشي ولي انتي ويروس كامپيوترهيچ ويروسي نشناخته ، اين هم حدس ميزنم از مموري باشه اره؟؟؟؟؟
مشكل بالا هيچي !!!!!!!
گوشيم افتاد توآب!!!!!!خيس خالص شد
سيم كارتشو دراوردم تو يه كاسه برنج گذاشتم ويه جاي سرد وتاريك گذاشتمش
چه كار ديگه تا فرداصبح كه مغازه هابازميشن انجام بدن تا جنازه گوشيم زنده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:31:نقل قول:
هیچی بپیچش لای پتو سرما نخوره؟:دی
بازش که نمی تونی بکنی یه کم با سشوار خشکش کن تا آب همه جاش نرفته...
چه قدر بلا میاد سر گوشییت:20::10: