خوب باید اول اونو از حالت فشرده خارج کنی و بعد هم در محل نصب بریزینقل قول:
Printable View
خوب باید اول اونو از حالت فشرده خارج کنی و بعد هم در محل نصب بریزینقل قول:
خب چه جوری این کارو کنم؟نقل قول:
باید ازتو اینترنت کرکش رو کپی کنی.:31:نقل قول:
چه جوری این کرک رو از حالت فشرده خارج کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:3:سلام من نمی دونم که کرکrzr-ltrf.rar رو چه جوری از حالت فشرده در بیاورم. لطفا هر چه زود تر کمکم کنید.:42:
ببین وقتی که تو گاندولف باشی سارامون که بهت حمله میکنه ctrlرو بگیر تا سپر درست کنی تا افسون اون بهت نخوره بعد ctrl رو ول کن وقبل از اون که سارامون دوباره سپر درست کنه به طرفش افسون بفرست یا میتونی بری نزدیکش و fرا پشت سر هم بزنی تا گاندولف با شمشیر بهش حمله کنه فقط یادت باشه که اگه خونت خیلی کم شد می تونی shiftرو بزنی تا خونت تا نصفه پر شه و دوباره وایسی تا اون علامت + سبز اون پایین کاملا سبز شه تا دوباره بتونی shift رو بزنی وخونت رو بیشتر کنی.:39:نقل قول:
من بازي رو تموم كردم با انسان ها و طرف خوبي كلا بازي يه روند خطي داشت اما خوب بود.الان دارمrise o saroun رو ميرم.
شما باید اول برنامه WinRAR رو دانلود کنی و نصب کنی تا بتونی فایل کرک رو باز کنینقل قول:
بعد هم فایل کرک رو باز کن و گزینه ٌWizard رو بزن بعد هم Finish و تمام.
نرم افزار WinRAR 3.71 رو میتونی از سایت زیر بگیری
کد:http://farsitools.mihanblog.com/post/47
من بازی رو تمام کردم هم طرف خوبی را وهم طرف بدی را خیلی حال داد.اگه راهنمایی در مورد مراحل بازی خواستید بنویسید تا شما را راهنمایی کنم.
سلام
من این بازی رو نصب کردم
اما تا میزنی که بازی اجرا بشه میره یه لحظه تو همون صفحه سیاه اول برای شروع بازی و میپره میاد بیرون و بازی اجرا نمیشه .
مشکل چیه؟
من گرافیک 256 و رم 2 گیگ و سی پی یو 3.2 و ویندوز ایکس پی و درایور گرافیک ارتقا داده شده کار میکنم .
کرک های 1.0 و 1.1 هم انداختم روش که بازم کار نکرد .
بازی هم ماله شرکت NewTech هست در دو DVD
فكر كنم مشكل از گرافيك باشه.اخه بدون كرك هم ميشه بازي كرد ولي تو بعضي مكان ها...:13:
مدل گرافيك شما چيه؟
مثلا 8400؟6600؟9800؟8800؟
موفق باشي:40:
من فکر کنم اگه یه بار بازی رو پاک کنی و نصب کنی درست می شه.:5:نقل قول:
گرافیک من 5500 هست .
گرافیک 6200 هم دارم .
هر دو حافظه 256 هستند .
اما اینی که روش بازی اجرا کردم همون 5500 بود .
چی میشه که تبدیل به هیرو میشی ؟
یعنی چیکار باید بکنی که تبدیل شی ؟