اين مشكيش گشنگه. كي مياد بازاره طهرون؟
Printable View
اين مشكيش گشنگه. كي مياد بازاره طهرون؟
البته من از سفیدشم خوشم میاد ولی مشکیشم خیلی خوبه، مخصوصا اینکه سه تا قابی که واسه پشتشم میده رنگای قشنگی هستن ولی....
متاسفانه هنوز واسه بازار اونورم عرضه نشده و تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه که دو تا سود داره قیمت پایین تر می خری ، رنگ مشکی می خری...
نظر من اينه كه مثه 82 مشكيش بعد از عيد مياد...اليته حدس ميزنم...نقل قول:
من از رنگ مشكي بدم مياد واسه اينه كه n79 مي خوام بگيرم به جاي n85 . دلمو كلا مي گيره.
راستي قيمت اين موبايل بعد عيد جند ميشه؟
اگه از روی حدس می خوای من فکر کنم تقریبا باید 300 ، 310 بشه گرفت...
پس خوبه. عيدي هامو جمع كنم مي رسم بخرمش. الان 200 تومن دارم.
سلام.من یه مدتی می خوام گوشی بخرم و بین این دو تا موندم(n85&n79) ولی از اونجایی که مشکل لقی اسلاید ان85 مثل اینکه جدی تصمیم گرفتم 79 بخرم ..حلا اگه می شه بگین 79 به غیر از صفحه نمایش 85 چه کمبود ها وچه معایبی داره نسبت به 85 و آیا اینکه کارایی هردوشون یکیه؟ درضمن کسانی که این گوشی رو دارن از این گوشی راضی هستند؟ مرسی
خوب مهمترین تفاوت این 2 مدل یکی همون سایز صفحه نمایش هستش و یکی دیگه اینکه N85 با usb شارژ می شه و لی N79 نه...
تو بقیه مشخصات با هم مشترکن، البته شاید بهتر باشه به هوشمند بودن قاب پشت گوشی N79 اشاره بشه ولی خوب خیلی ویژگی خاصی محسوب نمی شه....
یعنی فقط در این 2مورد با هم فرق دارن! اگه اینطوری که از نظر من این 2مورد زیاد مهم نیستند ومن همون 79 رو میخرم . اگه تفاوت دیگه ای هم هست ممنون می شم بگید.
یه فرق عمده این 2تا گوشی کیفیت صفحه نمایش هستش.نا سلامتی n85 OLED داره که خیلی سرتر از گوشی های دیگست