ممنون ولی یه سوالی داشتم :
تا چه مدت میشه ازش استفاده کرد ؟
ممنون ولی یه سوالی داشتم :
تا چه مدت میشه ازش استفاده کرد ؟
اينجور كارا هميشه جالبه ;) اما در مورد سوال علي جان بايد بگم شما تا يك سال ميتونيد از ليسانستون استفاده كنيد...نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_Best
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوست گرامی روزدیدار من حدود دو هفته ÷یش یکیشو کرفتم ولی وقتی سوی÷ کردم یه سری کوکی ÷یدا کرد با یه فایل که الان حظور ذهن ندارم ولی فکر کنم مربوط به رجیستری بود و وقتی ÷اکشون کردم زد ویندوزمو از کاز انداخت و یه تعویض ویندوز رو دستم گزاشت شما میدونید دلیلش چیه راستش الان دیگه می ترسم دوبار بکارش بندازم .ممنون
سلام عزيز و متاسفم به خاطر مشكلي كه داشتيد. اما خب همونطور كه همه دوستان ميدونند اين نرم افزار به اندازه كافي امتحان خودش رو پس داده و همه ميدونند كه خيلي خوب روي هر سيستمي جواب ميده گرچه اين نكته رو هم بگم كه خود من نظر مثبتي از همون روز اولي كه به بازار اومد بهش ندارم. در مورد مشكل شما هم بايد بگم مشخص هست كه شما حالا يا بر اثر اينستال كردن اين سافت و يا عمل ديگري كه انجام داديد به رجيستري شما آسيب رسيده و همونطور كه خودتون ذكر كرديد با پاك كردن اين فايل رجيستري سيستم علمل خودتون رو از كار انداختيد و بازم اينطور كه مشخصه شما فايل مهمي در كامپيوتر خود نداشتيد و گرنه من بيشتر از اين حرفها شرمنده شما مي شدم. اما از اين صحبت ها گذشته پيشنهاد من به شما دوست عزيز و ساير دوستان اينه كه قبل از تست اين سري از نرم افزار حتما فايل پشتيبان و يا يك نقطه بازگشت براي خود بسازيد كه در صورت صدمه ديدن به راحتي بتونيد سيستم رو به حالت قبلي بر گردونيد. پيشنهاد آخر من به شما و ساير عزيزاني كه مايل به داشتن سيستمي سالم و با كار كردي كاملا روان دارند نرم افزارهاي زير هست كه طي سالياني متوالي كه اونها رو تست كردم بسيار عالي جواب دادند و يك سيستم رو بيمه مي كنند براي ساليان دراز.نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
1- TuneUp Utilities 2006
2- Ad-Aware SE Professional
3- Microsoft Anti Spyware Beta 1 & 2
4- Diskeeper 10
5- Anti Virus NOD32
6- Kerio Personal Firewall
7- و صد البته ويندوز هميشه به روز شده البته اگر ويندوز استفاده مي كنيد.
لازم به ذكر هست كه ممكن دوستان با بعضي از اين نرم افزار احساس راحتي نكنند اونطور كه من به شخصه راحتم با وجود اين چند نرم افزار در اين صورت بدونيد به مرور زمان و تجربه كار با نرم افزارهاي متفاوت متوجه مي شيد كه چه چيزي دقيقا نيازهاي شما برطرف مي كنه.
موفق باشيد...
ممنون از شما خوشبختانه من چیزای رو که با هاشون کار دارم رو توی یک درایو دیگه ازشون ک÷ی گرفته بودم وهمچنین یه سری از نرم افزاراهامو کشیده بودم روی سی دی واسه همین فقط زمان صرف شود تا به حالت قبل برگردم در هر صورت ممنون
من این رو آوردم اینجا
اسپاي جان لطف كردي عزيز...نقل قول:
نوشته شده توسط Spy
ba tashakor
man ham gereftam
خسته نباشي عزيز. جالبه كه اين روش به همه كمپاني ها داره سرايت مي كنه. نرم افزار Lime wire pro رو هم ميشه به همين روش دانلود كرد....نقل قول:
نوشته شده توسط gavad
من هر كاري كردم اون كدي كه لز خودم بايد مي دادم قبول مكرد
بازم توضيح بديد