کاربر rezaete سلام.
منم چند تا سوال داشتم.
1- دانشگاه آزاد مکانیک قبول شدید یا سراسری؟
2- بچه های مکانیک خیلی مخن /:31:
3- تو کلاستون چند نفرین؟ چندتا دختر چند تا پسر ؟
ممنون
Printable View
کاربر rezaete سلام.
منم چند تا سوال داشتم.
1- دانشگاه آزاد مکانیک قبول شدید یا سراسری؟
2- بچه های مکانیک خیلی مخن /:31:
3- تو کلاستون چند نفرین؟ چندتا دختر چند تا پسر ؟
ممنون
کاربر attractive_girl علیکم السلام :دینقل قول:
1- آزاد واحد اهواز
2- همشون که نه ولی اگه بگم مخ هم نیستن دروغ گفتم !
3- ورودی سیالات 50 نفر ، جامدات 200 نفر . به جز 3-4 نفری که کلاس هامون رو با هم میگیریم ، بقیه ورودی ها اگه استاد ما و سکشن ما رو انتخاب کنن ، اون کلاس رو با هم هستیم . دختر هم هیچی نداریم !
محتوای مخفی: قبل
ممنون.چند تا دیگه:
4- درس های مکانیک خیلی سخته ؟
5-شاگرد چندم دانشکدتون هستین ؟ :31:
6-بازار کار مکانیک آزاد چطوره؟
7- کلا چقد هزینه کردین؟
ممنون
4- هر رشته ای سختی خودشو داره ولی بهر حال یه رشته ای یه مقدار از بقیه مشکل ترهنقل قول:
5- نمیدونم والا
6- توی سوالات قبلی گفتم که زیاد دنبال بازار کار و اینا نیستم ولی همکارای بابام که توی دانشگاه خودمون هم درس خوندن بهم ثابت کردنهر کس جنم داشته باشه ، کار واسش هست
7- تا الان ترمی حدودا 510-520 .
سلام مجدد
1. تا اونجایی که یادمه یک دوران هایی در گالری عکس فعالیت می کردید. به عکاسی تا چه حد علاقه مندید؟ فقط به عنوان سرگرمی هست یا جزو جدیات زندگی تون به حساب میاد؟
2. یک دانشجوی مکانیک باید چه روحیاتی داشته باشه؟
3. اهل مطالعه هستید؟ اگه جواب مثبته بیشتر چه نوع کتاب هایی می خونید؟
4. نظرتون در مورد نظریه ی 6 درجه ی جدایی یا همون Six degrees of separation چیه؟
5. مهم ترین اختراع بشر در صد سال اخیر؟
6. نظرتون در مورد انجمن علمی در حال حاظر؟
7. ادامه ی تحصیل به صورت آکادمیک رایج (کنکور دادن و رفتن به دانشگاه) یک امر لازم و ضروریه (برای پیشرفت علمی، کار و ...) ؟
ممنون :11:
امروز انتخاب واحد داشتم . 16 واحد نظری ، 3 واحد عملی ، 610 تومن .نقل قول:
سلام کاریننقل قول:
1- بیشتر به عنوان سرگرمی
2- زیاد خوانی یا به تعبیری ** خوانی(!) ، باید با ریاضیات کنار بیای ، چون در هر مساله ای اول درک فیزیکی و بعد حل ریاضی مساله هست . راستش چیزی به ذهنم نمیرسه
3- بله . رمان البته نه رمان های بلند و ماهنامه مثل جنگ افزار و صنایع هوایی
4- اگه دوستی نتی رو هم در نظر بگیریم فکر کنم مردم با 2 واسطه با هم ارتباط داشته باشن .
5- اینترنت - شبکه های اجتماعی و سرویس های میکروبلاگ
6- من فک توی انجمن مکانیک و ادبیات و علوم انسانی میرم . توی مکانیک پست میدم و تاپیک های ادبیات رو میخونم . مکانیک زیاد بهش توجه نمیشه ، بعضی تاپیک ها و بعضی پست ها نیاز به ویرایش ، انتقال یا پاک شدن دارن . اما ادبیات وضعیتش بهتره و خیلی فعاله .
7- خیر . پدر من تحصیلات آکادمیک ندارن اما کارشون رو به قدری خوب بلدن که وقتی تانکرهای عظیم اکسیژن و نیتروژن رو با دقت بسیار زیاد در جایی که توی نقشه در نظر گرفته شده بود ، قرار دادن ، مهندسای آلمانی که همکاراشون هستن ، انگشت به دهن موندن .
البته مسلما تحصیلات بالاخص دانشگاهی باعث بالا رفتن سطح دانش در مورد رشته ای بخصوص و فرهنگ اجتماعی میشه اما تجربه از اون مهمتره . اطراف من زیاد هستن آدمهایی که دانشگاه نرفتن اما الان زندگی ایده آلی دارن .
در ضمن بدون دانشگاه رفتن ، ارتقا سطح شغلی سخت تر و تا یه حد خاصی امکان داره مثلا هر کس هر چقدر هم تجربه داشته باشه ، تا وقتی مدرک مهندسی نداره نمیتونه سرپرست یه کارگاه صنعتی بشه .
نمیدونم خوب جواب دادم یا نه ؟
سپاس
سلام چطوری رضا
خوبی خوشی ؟
منم گفتم روز اخر بیام سوال کنم
- بهترین شعارت توی زندگی چیه
- بهترین دوستت چجور آدمیه
- چرا به بخش مکانیک پی سی ولرد اومدی ( یادمه اولین نفراتی بودی که تو اون بخش رفتی)
- بهترین سخنی که از بزرگان شنیدی چی بوده
- اگه یه روز بهت بگن میتونی رشتت رو تغییر بدی باز میای همین مکانیک میخونی ؟!
- چرا داشنگاه آهواز ؟!
- بهترین کتابی که خوندی
- دوست داشتی جای کدوم مخترع و کدوم دانشمند باشی
- دنیای اینترنت توی 3 کلمه
- مکانیک جامدات میخونی یا سیالات ؟!
:40::40::40::40::40:
سلام نفس،مرسي
١- اميد آخرين چيزيست كه مي ميرد
٢- يه نفر دقيقا مثل خودم،با همين مشخصات و دغدغه ها . امسال دهمين سال دوستيمونه
٣-خب چون رشتمه و بهش علاقه دارم
٤-آرام باش،توكل كن،تفكر كن.سپس آستين هايت را بالا بزن،آنگاه دستان خداوند را ميبيني كه زودتر از تو دست بكار شده اند
٥- شك نكن!
٦- بخاطر يه هدف از پيش تعيين شده!
٧- سمفوني مردگان
٨-سر آيزاك نيوتن
٩-خيلي سخته!
١٠-حرارت و سيالات
مرسي كه وقت گذاشتي
سلام دوستان
خوب از rezaete عزیز و گرامی صمیمانه تشکر می کنم که یک هفته با ما بودن و وقتشون رو به دوستانشون در بخش علمی دادن تا گفتگویی صمیمانه با هم داشته باشیم.
این لوح تقدیر هم به رسم یادگاری و قدردانی تقدیمشون از طرف تیم انجمن موضوعات علمی تقدیمشون میشه به همراه آرزوی سربلندی و کامیابی برای ایشون در ادامه ی راه زندگی.
شاد و سرفراز باشید :20:
این هم نقل قول انتخابی برای rezaete عزیز:
میزان انتظاری که از زندگی داریم به درجه ی پشتکار ما بستگی دارد؛ یک مکانیک برای این که کارش را بی نقص ارائه دهد باید ابتدا ابزارش را تیز کند.
کنفسیوس
سلام
من هم باز تشکر میکنم از دوست خوبمون که یک هفته مهمان تاپیک بودند
مهمان این هفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هستند، کاربر فعال انجمن موضوعات علمی
و اما سوالات:
1. بزرگ ترین هدف تحصیلی/علمی ات تو زندگی چیه؟
2. چه رشته ای رو برای ادامه تحصیل در دانشگاه دوست داری؟
3. اگر کنکور قبول نشی چه کار می کنی؟
فعلا همینا :11: