پیدا شد.نقل قول:
624872
:46:
Printable View
پیدا شد.نقل قول:
624872
:46:
حالا یه سوال دیگه.
تو خونه تو قسمت Basement که آب گرفته و اون موجود ناقص الخلقه میاد چیکار باید کرد؟!
هیچی اون موجود رو بکش و بعد برو کنار اون موتور اب و کنترل رو از روش رو بردار و برو بیرون خونه کنار در گاراژ وایستا و از کنترل استفاده کن تا درش باز بشه و بعد اون موجود رو بکش و اون گالون بنزین رو از ته گاراژ بردار و بر گرد زیرزمین خونه و از بنزین روی موتور اب استفاده کن تا اب زیر زمین خالی بشه.
خوب چجوری موجود رو بکشم؟!
از چاقو چطور استفاده میکنه؟!
خوب شیف رو بزن تا به حالت حمله در بیاد و بعد با کلیک راست و چپ موس بزنش.کلیک راست برای حمله ی سریع هست و کلیک چپ برای حمله ی سنگین.
اقا کسی می تونه سیو خودش رو بزاره؟البته تا جایی که اسلحه و این چیزها توش باشه حالا فرق نمی کنه کودوم قسمت و مرحله.برای یه کاری لازمش دارم.
اقا کسی نداشت سیو رو؟!باور کنین خیلی ثواب داره.
آقایون خیلی ممنونم از اینکه منو راهمایی کردین!!!!...خودم پیدا کردم که باید چه کنم!!!
نقل قول:
وقتی گالون رو از گاراژ بر میدارم
میزنه empty gas galoon از کجا باید پرش کنم
چون طرف اون پمب هم میرم میگه باید پرش کنی
توی گاراژ روی میز یه لوله هست اول اونو بردار و بعد درست کنار در گاراژ یه سوراخ هست از اونجا برو تو و مستقیم برو جلو تا برسی به یه دریچه ی دیگه از اونجا هم رد شو و مستقیم برو جلو دور و برت رو نگاه کن یه در میبینی برو اون رو با لوله باز کن و برو تو یه خورده جلوتر یه کامیون هست که باکش باز هست گالون رو اونجا پر کن.