يعني به طور نامحدود نيمه متمركزارو انتخاب كرديم, وقتي جواب قبولي براي مصاحبه بياد براي هر كدوم از دوره هاي روزانه و شبانه و غيرانتفاعي 2تا رشته كه جمعا ميشه 6تا مي تونيم شركت كنيم يا كه نه كلا 2 رشته پذيرفته ميشيم؟نقل قول:
Printable View
يعني به طور نامحدود نيمه متمركزارو انتخاب كرديم, وقتي جواب قبولي براي مصاحبه بياد براي هر كدوم از دوره هاي روزانه و شبانه و غيرانتفاعي 2تا رشته كه جمعا ميشه 6تا مي تونيم شركت كنيم يا كه نه كلا 2 رشته پذيرفته ميشيم؟نقل قول:
هر داوطلب در هر گروه يا دوره ، حداكثر در 2 كدرشته نيمه متمركز با توجه به اولویت هاي انتخابي براي انجام آزمون عملی ، مصاحبه و يا معاينه معرفي خواهد شد.نقل قول:
به نظر من منظور از گروه یا دوره همون روزانه و شبانه و غيرانتفاعی و پیام نوره
و چون کلمه هر رو آورده پس احتمالا تو هر کدوم 2 تا مجاز میشیم
در حقیقت شبیه همون سال های گذشته است فقط این که شما اونهایی رو که احتمال قبولیت توش کمه رو هم میتونی با فراغ خاطر بزنی چون اگه هم قبول نشی یه انتخابت الکی پر نشده
سلام من چندتا سوال داشتم
1.من رتبم 531 کشوری منطقه 1 شده و زیر گروه 1 543 زیر گروه 4 351 می خواستم ببینم نمایش تهران می تونم قبول شم؟
2.آیا عکاسی / چاپ / تلوزیون و هنر های دیجیتال شانسی دارم؟
ممنون می شم کامل جواب بدید
ئه منم سوال داشتمنقل قول:
بچه ها کسی با رتبه ی 7000 در زیر گروه یک و دو ی هنر شانس قبولی تو یکی از رشته های زیر رو داره یا نه ؟
1. ارتباط تصویری
2. نقاشی
3. طراحی صنعتی
4. هنرهای تجسمی
ممنون.
...:40:یاحق:40:...
سلام
من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد
من اگه اول نیمه متمرکز انتخاب کنم و بعدش مثلا مترجمی انگلیسی هر دو تاش چک میشه؟ (مثل چک شدن متمرکز های هنر)
سلام
من رتبم 39 منطقه 3 و 600 شده، ساکن تاکستان استان قزوینم ،نمیددونم مرمت بنای بین المللی قزوین رو انتخاب کنم یا هنر اصفهان رو ؟
میگن مرمت بنای هنر اصفهان بهتر از قزوینه ،نظر شما چیه؟
با این رتبه میشه چاپ هنر تهران قبول شد؟
لطفا سریع جواب بدید ،اضطراریه
سلام
کسی می دونه امتحان عملی نمایش چه جوریه؟:19:
نمونه سوال واسه گرافیک وطراحی صنعتی تو این تاپیک دیدم!حالا اگه نمایش هم کسی تونست بزاره 1ملتی رو از بلاتکلیفی درمیاره!امسال که همه عشق سینما اومدن حتی سوره هم واسه پذیرش دانشجو کلاس گذاشته وباید قبلا کدش رو انتخاب می کردی تا بتونی تو انتخاب هات بزاریش تازه!!!:18:
من رتبه ام 371 منطقه 1 شدم!زیرگروه 4 هم 251 منطقه 1شدم.پشتیبانم تو قلمچی میگفت واسه مرحله اول نمایش تهران قبول می شم ولی توجه داشته باشید که میگن 6 برابر ظرفیت اعلام میکنن و همه چی بستگی به امتحان عملی داره!
حالا فهمیدن نوع سوالای عملی حیاتی شده دیگه!!