دقیقا مشکل منو دارید!!نقل قول:
راه حل این مشکل همانند مشکلی است که توی cod ما دیدیم.
اگه اون مشکل رو بلد باشی اینم بلدی!!
وزق جان اون هم نیست مگه ندیدی من بعدش چی گفتم؟؟؟؟؟؟
Printable View
دقیقا مشکل منو دارید!!نقل قول:
راه حل این مشکل همانند مشکلی است که توی cod ما دیدیم.
اگه اون مشکل رو بلد باشی اینم بلدی!!
وزق جان اون هم نیست مگه ندیدی من بعدش چی گفتم؟؟؟؟؟؟
بعد از چهار سال انتظار داشتیم بازی نسبت به fear1 خیلی پیشرفت داشته باشه ولی بازی از هر نظر بدتر شده :41:. از لحاظ گرافیکی پیشرفتی که نداشته هیچ بدتر هم شده صداگذاری هم همین طور- هوش مصنوعی هم تغییری نداشته و به نظر کم تر شده:13: من موندم چرا سازنده ها از انجین قبلی استفاده نکردن شاید اجازه نداشتن .
به کسانی که اصلا fear بازی نکردم پیشنهاد می کنم همون fera1 بازی کنن
ای بابا!کجای گرافیک بدتر شده!به نظرم گرافیک بازی که نسبت به قبل بهتر شده و کاملا با جو محیط سازگاری داره!توی این شماره کیفیت تکستچرها و نور پردازی بازی بهتر شده و رفلکشن هم به ابجکت های داخل محیط اظافه شده و بازی به خورده تیره تر از قبل شده که به نظرم عالیه!
هوش مصنوعی هم که مثل شماره ی قبل خوبه!سازندها از همون انجین قبلی استفاده کردن منتها از نسخه ی ارتفا داده شدش!
جو بازی مثل قبلی باز هم عالیه ولی من هنوز هیچ جک و جونوری ندیدم!البته زیاد نرفتم جلو شاید جلوتر ببینم!
!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ببخشيد كه نقل قول كردما !!!
در مورد گرافيك به نظر من گرافيك بهتر شده !!!
البته من رو XboX360 بازي كردمو از كيفيت بازي روي pc خبر ندارم !!!
صدا گذاري كه به نظر من بازم اگه بهتر نشده بدتر هم نشده چون من يكي هنوزم اون حس هيجان رو دارم با
شنيدن صداها و حركت توي محيط تاريك و ساكت !!!
هوش مصنوعي به نظر من كه خوبه ... تاحالا چندتا حركت ديدم ازشون كف كردم !!!
یه سوال . ایا این نسخه درست بعد از اون انفجار نیروگاه اتمی اتفاق می افته، همونی که مرحله اول نشون میده و بعد از انفجار بیهوش میشه و میبرنش بیمارستان اون بلا رو سرش میارن؟
در ضمن چرا موسیقی های جدیدی در این نسخه استفاده نشده و همون موسیقی های نسخه های قبل رو براش گذاشته اند؟
اون انجار راکتور پایگاه Origin در شماره اول F.E.A.R هست که شخصیت اول بازی Point Man اونو منفجر میکنه. کاراکتر این داستان با شماره های قبل فرق میکنه. این داستان دقایقی قبل از پایان F.E.A.R و در امتداد داستان های F.E.A.R Extraction Point و F.E.A.R Persues Mandate اتفاق می افته. در مورد داستان کامل این قسمت وقتی می زارم که تعداد زیادی تمومش کرده باشند تا Spoil نشه.
گرافیک بدتر نشده ولی در مقایسه با بازی های هم نسلش خیلی ضعیفه . به نظرتون اصلا میشه گرافیکه این بازی رو با cod 5 یا farcry 2 مقایسه کرد ؟نقل قول:
آقا ظاهرا فایل یا لینک دانلود خرابه !!نقل قول:
اطف میکنی جای دیگه ای آپلود کنی ؟؟ دلم لک زده برای تیکه تیکه کردن کاراکتر های بازی !!:31:
aziz vali oonjoori dorost nemishe ke !!!!نقل قول:
به نظر من کیفیت نسخه ی پی سی عالی هست و صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده و البته این رو هم بگم که صدا کاملا 3d هست!!اگر به هد فون باشین متوجه میشین!نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!
ببخشيد كه نقل قول كردما !!!
در مورد گرافيك به نظر من گرافيك بهتر شده !!!
البته من رو xbox360 بازي كردمو از كيفيت بازي روي pc خبر ندارم !!!
صدا گذاري كه به نظر من بازم اگه بهتر نشده بدتر هم نشده چون من يكي هنوزم اون حس هيجان رو دارم با
شنيدن صداها و حركت توي محيط تاريك و ساكت !!!
هوش مصنوعي به نظر من كه خوبه ... تاحالا چندتا حركت ديدم ازشون كف كردم !!!
عزیز من میگم گرافیک این بازی با محیط داخل بازی کاملا سازگاری داره!من نمی دونم شما ها چرا هر بازی میبینین در اولین درجه به گرافیک بازی گیر میدین که پایینه!نقل قول:
گرافیک بدتر نشده ولی در مقایسه با بازی های هم نسلش خیلی ضعیفه . به نظرتون اصلا میشه گرافیکه این بازی رو با cod 5 یا farcry 2 مقایسه کرد ؟