بچه ها من مشكلم حل شد و تونستم فريمور 1.24.02.a رو پيدا كنم/ اون ارور هم به خاطر اين بود كه من ميخواستم با فريمور پايينتر از فريمور خودش آپديت كنم.
Printable View
بچه ها من مشكلم حل شد و تونستم فريمور 1.24.02.a رو پيدا كنم/ اون ارور هم به خاطر اين بود كه من ميخواستم با فريمور پايينتر از فريمور خودش آپديت كنم.
دوستان من اگه creative zen xfi داشته باشم یه اداپتور مثل d-link wireless usb adapter dwa-110 بگیرم میتونم بزنم به لپتاپم راحت فایلامو از نت بوک به پلیرم انتقال بدم و برعکس؟
سلام. يكي به من كمك كنه! آيا پلير yp_t10 سامسونگ توانايي جلو و عقب بردن يك ترك رو هم داره؟
ممنون
سلام. يكي به من كمك كنه. تو پلير yp-10 امكان جلو عقب بردن صدا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کلا با قابلیت وایرلسش می تونی فایل انتقال بدی ... این دستگاه از LAN حمایت می کنه ... مثلا لیست روترهایی که ساپورت می کنه اینجاست:نقل قول:
در مورد سایر device ها ، این دستگاه از پروتکل 802.11 حمایت می کنه ، این آداپتوری که گفتی هم ظاهرا همینوره ؛ بنابراین نباید مشکلی باشه ...کد:http://sg.creative.com/images/inline/products/zenxfi/popup.html
نقل قول:چرا - این قابلیت رو داره ... یعنی منظورت اینه که توی آهنگ جلو/عقب بره (fast forward و rewind) ؛ درسته ؟ ...نقل قول:
بله دقيقا منظورم همينه. مثلا اگه بخوام از اول يه آنهنگ يك ساعتي دقيقه پنجاهم يا دهم رو گوش بدم.نقل قول:
ممنون
سلام من یه MP3 Creative Zen 40gb کارکرده خریدم ولی تو درایو آن که میرم یه پوشه Data Library هست که توش 40gb آهنگ و برنامه های کاپیوتری ریخته و هرچی اینها را پاک می کنم دوباره پوشش هست.
MP3 هیج جا نداره چیزی بریزی بی زحمت راهی رو برای درست کردنش معرفی کنید و اگه برنامه ای می خواد لطف کنید برای دانلود بزارید
تشکر.
دقیقا کدوم مدل zen هستش ؟ ... به نظرم باید zen touch باشه ؛ ها ؟ ... (همونی که سه تا دکمه بصورت عمودی در سمت راست و سه تا هم سمت چپ داره؟)نقل قول:
در مورد پاک کردن اون فایل ها : برو توی حالت recovery اش - بلدی ؟ (در حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن)
غیر از این مشکل ، بلدی که فایل بریزی توی دستگاه ؟ ... چون یادمه که این دستگاه ums نیست ؛ یعنی اینطوری نیست که فایل ها رو مثل کول دیسک کپی کنی توش ... چندین روش داره که یکی اش اینه که از برنامه media source استفاده کنی ...
امروز داشتم میرفتم creative zxfi بگیرم ولی تا قیمت ipod touch از یکی شنیدم پشیمون شدم!
دیدم 8 گیگشو میگه وایرلسم داره با قیمت 270 تا 280 بهتره اینو بگیرم ولی کیفیت پخش کریتیو رو که نداره مگه نه؟
* با وایرلسش میشه تو وب رفت؟؟ کامل نشون میده؟
اصلا انتخاب درستیه اونو نگیرم اینو بگیرم?
من کیفیت اهنگ برام مهمه... 8 گیگم کافیه واسم... به جز کیفیت آهنگ و کم حجم بودنش برتری دیگه داره xfi نسبت یه itouch??
دوستم قیمت روزشو نداشت کسی میدونه؟