دعوتنامه ارسال شد.نقل قول:
Printable View
دعوتنامه ارسال شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lotfan baram davat name befrestid
دوست عزیز من قبلا برای شما دعوت نامه ارسال کرده ام ، میل خود را چک بفرمایید...نقل قول:
دعوت نامه شما دوست عزیز هم با موفقیت ارسال شد...نقل قول:
موفق باشید...
فــــــــــــرزاد
khafamon kardin ba saiteton.ye davat name mikhastim ha!
ای خدا 1 ادم درست و حسابی تو این سایت نیست جواب منو بده. من دنبال یه سایتم که بتونم باهاش اس ام اس رو ارسال کنم و مطمئن بشم که طرف مقابلم این اس ام اس رو دریافت کرده.اگه میشناسید معرفی کنید این قدر حرف دعوتنامه رو نزنید شما که نمیفرستین. حتی اگه اون سایت نیاز به شارزداشته باشه حرفی ندارم.....
دوست عزیز امکان اینکه برای یک میل مشابه بتوان دو بار دعوت نامه ارسال کرد از طریق سایت ممکن نیست و من هم برای ارسال دعوت نامه شما اقدام کردم اما مثل اینکه قبلا برای شما دعوت نامه از طریق حساب بنده ارسال شده است!نقل قول:
اگه همینجوری که الان درخواست دادین در تاپیک های دیگه هم درخواستتون رو مطرح کردین و با بی توجهی رو به رو شدین نباید خیلی تعجب کنید!:13:نقل قول:
به هر حال از طریق این سایت که من برای شما دعوت نامه ارسال میکنم میتونید به تمام این نیاز هایی که در پستتون اشاره کردین برسید و با دعوت کردن هر عضو جدید اعتبار رایگان دریافت کنید و علاوه بر اون میتونید اعتبار هم خریداری کنید...
در ضمن فکر نمیکنم مدت زیادی از ارسال این پست شما گذشته باشه و شما هم جوابی نگرفته باشید!!:31:
در مورد ارسال نکردن دعوت نامه هم بهتر بود یک نگاهی به تاپیک می انداختین و مشاهده میکردین که پاسخ ارسال دعوت نامه ها در چه فاصله ی زمانی داده شده است و بعدا میگفتین شما که دعوت نامه نمیفرستین!!:18:
دعوت نامه شما با موفقیت ارسال شد...:46:نقل قول:
موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد
برا بنده هم مرحمت بفرمایید لفطا.
darviiish_m@yahoo.c o m