ضمنا زیاد به سقوط نمیشه مطمین بود چون ابومسلم خیلی مشکل داره . کلا روزهای خوبی راپشت سرنمیذاره .ضمن اینکه دروازه بان اصلیشونو ازدست دادند ضمن اینکه فقط میثم بائو(10 گل زده)رادارند توترکیبشون والابقیشون امیدی بهشون نمیره .
Printable View
ضمنا زیاد به سقوط نمیشه مطمین بود چون ابومسلم خیلی مشکل داره . کلا روزهای خوبی راپشت سرنمیذاره .ضمن اینکه دروازه بان اصلیشونو ازدست دادند ضمن اینکه فقط میثم بائو(10 گل زده)رادارند توترکیبشون والابقیشون امیدی بهشون نمیره .
داماش ، دسته دو ، پيوندتان مبارك.... انزلي چي ابايه . به اميد موندن پگاه تو ليگ برتر. به خاطر شادي مردم انزلي جهت رو كم كني رشتي ها.
اولا جاي اينجور حرفا اينجا نيست تو استاديومه.... دوما يك كم از خودتون خلاقيت به خرج بدين ... شعار هاي مار رو بر مي دارين يه كلمه رو جابه جا مي كنين ... خنده داره !نقل قول:
آبایه مار ...
یعنی قرار بود لیگ 16تیمی بشه سال بعد؟مطمئنی؟نقل قول:
والا اول قراربود 4تیم سقوط کنند و2تیم بیاند بالا
آره مطمینم . قراربود تعداد تیما کاهش پیداکنه اما نمی دونم این عزیزمحمدی چرااومدهمچین حرفی زد .کلاکارشون منطقی نیست .لیگ ایران به نظرم تعداد تیماش باید 10 تاتیم باشه چون باید براساس امکانات یک کشورلیگ اون کشوربرنامه ریزی بشه والا این زمینهایی که رشت وانزلی و اهوازوفارس دارند به دردفوتبال بازی کردن نمیخوره اصلا نمیشه توش فوتبال بازی کرد . تو سهمیه بندی تیمهای آسیایی به رییس فدراسیون استرالیا پیشنهاد دادند که به لیگ کشورشون 1 تیم اضافه کنند تا3سهمیه کامل بگیرند اما قبول نکردند. لیگ استرالیا 8 تیمی هست. وبه ازای هر3 تاتیم هرکشورمیتونه یک نماینده درآسیاداشته باشه (شرط لازم ونه کافی). (حداکثر4تاتیم)نقل قول:
اولا از اون دوستانی که میان تو تایپیک چرت و پرت میگن خواهش میکنم دیگه تو این تایپیک نیان چون دفه
بعد دیگه دوستانه نمیگم...
ایشالله داماش می مونه...
پیکان رو برد ، پیکان کم تیمی نبود و نیست.
فقط داماش از این به بعد باید همه ی بازی هاشو ببره...
ابومسلم هم از داماش شکست خورد...
بیچاره دیوونه که شد:دی!
آخه دیدی چطور به داور حمله کرد؟!
تبریک!تبریک!
به همه ی دوستان این بردو تبریک میگم!
اگه فقط یکم شانس بیاریم این هفته میتونیم خودمونو از جمع 3 تیم پایین جدول خلاص کنیم.
با توجه به افت ملوان و روحیه تیم ما ایشالا ملوانو میترکونیییییییییم.
..................