دوستان با این سیستم چطوری میتونم بازی کنم »
CPU 3.0 Intel 2mb Cache
Ram 2GB
Vga 8600 GT 256Mb Gddr3 128Bit
Printable View
دوستان با این سیستم چطوری میتونم بازی کنم »
CPU 3.0 Intel 2mb Cache
Ram 2GB
Vga 8600 GT 256Mb Gddr3 128Bit
سروش جان من احتمال میدم بتونی روی gamer راحت بازی کنی.چون که قبلا اون طوری که یادمه می تونستی روی ویستا روی high راحت بازی کنی.این gamer هم همون high هست.البته الان بازی بیشتر از قبل بهینه سازی شده و روانتر هم اجرا میشه.
اين خدمت شمانقل قول:
اين از كرك:کد:http://torrents.thepiratebay.org/4400440/Crysis_WarHead_2008___Fps___Eng.4400440.TPB.torrent
و اما شماره سريال:کد:http://thepiratebay.org/torrent/4402713/Crysis.Warhead.Crack-TDM
78R9-B4KT-P5SF-X26H-UZFY
HG9Z-KQ4D-2JPW-BPJX-8DCQ
9B7X-6K6L-GZML-DPUK-E933
هركدوم خوشكل تره استفاده كن
البته چون لينك تورنت بود تو اين تاپيك گذاشتم وگرنه لينك مستقيم بازي رو مي توني توي تاپيك دانلود بازي گير بياري.
مي خوريش بازي رو با اين سيستم...نقل قول:
راستي سيستم منو كي دزديدي ناقلا :31: اينا كه گفتي مشخصات سيستم منه:10:
یه بار پرسیدیم کسی جواب نداد :41:
دوباره می پرسم اقا کسانی که بازی کردند با hd 3870 می تونم در حالت euthanist رزولوشن 1024*768 (البته که بدون aa!)بازی کنم؟
اگه تا عصر صبر كني من عصر قراره بخرم بازي رو شرمنده من اگه داشتم بلافاصله جواب ميدادم حالا چه فرقي ميكنه اگه نشه نمي خواي بخري بازي رو قربونت برم؟:10:نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز :11:
من شهرستانم بازی هم شاید یه مدت بشه برسه اینجا ولی میخواستم ببینم اینقدر که crytek ادعاش میشد وروش مانور میداد روونتر شده یانه...
به هر حال از لطف نظرتون ممنون:40:
ببين مطمئن باش كه واقعا بازي پيشرفت كرده وگرنه اين همه منتقدانش رو ساكت نميكرد. و در اينكه بازي بهينه سازي گرافيكي شده شكي نيست. و با اينكه گرافيكش بهبود پيدا كرده با همون سيستمي كه كريسيس رو خيلي خوب نميتونستي بازي كني جديده رو مي توني بازي كني در حاليكه اين جديده گرافيكي بهتر نسبت به قبليه داره اين نشان از يك موفقيت بلامنازعه هست. و بايد به گروه كرايتك تبريك گفت. كه با اين بازي يك نشان موفقيت ديگه به كلكسيون افتخارات كمپاني الكترونيك آرتز اضافه كردننقل قول:
ببخشيد من با geforce 8500 gt ميتونم روي high روووون بازي كنم؟؟؟؟راهي براي افزايش قدرت كارت گرافيكم هست؟؟؟؟يا بايد برم يكي ديگه بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟
منم بازیش رو گرفتم و نصب کردم.
بدک نیست.
البته فریم ریت ارتباط مستقیم با رزولوشن هم داره ولی کارت شما دیگه زیادی ضعیفه .نقل قول: