آره عزيز اگر بتوني من از خدامه چ.ن من از ديا آپ اونم با سرعت فوقش 48 كيلوبايت استفاده ميكنم واسه همين اصلآ فكر آپ رو كه ميكنم ديوانه ميشم..........اگر بزاري جايگزينش مي كنم با اونايي كه گذاشتم..:10:نقل قول:
آره عزيز اگر بتوني من از خدامه چ.ن من از ديا آپ اونم با سرعت فوقش 48 كيلوبايت استفاده ميكنم واسه همين اصلآ فكر آپ رو كه ميكنم ديوانه ميشم..........اگر بزاري جايگزينش مي كنم با اونايي كه گذاشتم..:10:نقل قول:
آموزش هک n95 پس از آپدیت به ورژن 30.0.015دوستان مطلبی که خدمتتون عرض میکنم چیز جدیدی نیست.اما چون بعضی از دوستان با هک N95 با فرم ویر جدید (30.0.015) مشکل دارن .
قبل از شروع هک برنامه x-plore رو نصب کنیدبرای هک گوشیتون ابتدا برنامه Drakkarious 3.01 رو دانلود کنید و سپس تاریخ گوشیتون رو به 15-05-2007 ببرید،سپس برنامه رو روی گوشیتون نصب کنید.در همگام نصب گزینه "FP1 OR FP2" رو انتخاب کنید.
بعد از نصب برنامه مشاهده میکنید که چند برنامه در گوشیتون نصب شده.
حالا x-plore رو اجراکنید و کلید منو رو بزنید تا برنامه در پس زمینه باز بمونه،حالا برنامه "HelloCarbide که روی گوشی نصب" شده رو اجرا کنید و از option گزینه Menu1 رو انتخاب کنید و سپس yes رو انتخاب کنید.
حالا دوباره برید به برنامه x-plore ،مشاهده میکنید که در درایو C فایلی با نام "Hach.rar" ایجاد شده حالا بر روی این فایل ok کنید و دو فایل داخل اون رو با مداد تیک بزنید سپس از داخل menuo گزینه فایل و بعد Extract to رو انتخاب کرده و اون دو فایل رو در مسیر "C:\SYS\BIN" ایکسترکت کنید.
حالا گوشی رو یک بار ری استارت کنید،کار تمومه و شما تونستید گوشیتون رو هک کنید.
حالا میتونید برنامه BiNPDA Security Manager رو هم رو گوشیتون نصب کنید و توسط اون حالت هک رو فعال یا غیرفعال کنید.البته توسط گزینه های "CapsOn و CapsOff" هم میتونید این کار رو انجام بدید.
فعلا" من این روش رو تست کردم و جواب داد اگه دوستان دیگه روش دیگه ای رو آزمایش کردن و جواب گرفتن لطفا" در همین تاپیک اعلام کنن.
با تشكر sarmast65_ataبه خاطر upload فايل ها
کد:http://www.4shared.com/file/61813423/5e521f91/Drakkarious_3101_3250_5500_E50_E51_E61.html
کد:http://www.4shared.com/file/61813765/d11bc1f9/Drakkarious_3101_FP1FP2__PreFP1.html
کد:http://www.4shared.com/file/61814133/dc55d482/Drakkarious_3101_X-plore_update__after_hacking_.html
سلام کسی نبود جواب پست 195 رو بده
اگر ضربدر قرمز بزنه يعني رو گوشيت كار نميده:5:.......نقل قول:
ببخشید من نفهمیدم این قسمتش برا چیه؟نقل قول:
خب وقتی yes را در HelloCarbide بزنی گوشی هک میشه و دیگه اون کارای بعدش برا چیه من نفهمیدم.نقل قول:
حالا دوباره برید به برنامه x-plore ،مشاهده میکنید که در درایو C فایلی با نام "Hach.rar" ایجاد شده حالا بر روی این فایل ok کنید و دو فایل داخل اون رو با مداد تیک بزنید سپس از داخل menuo گزینه فایل و بعد Extract to رو انتخاب کرده و اون دو فایل رو در مسیر "C:\SYS\BIN" ایکسترکت کنید.
ضمن این که این روش همون طور که گفتی قدیمیه و چندین بار در همین تاپیک و تاپیک توی امضای منم گفته شده.
و یه سوال دیگه.
برای من برنامه های "CapsOn و CapsOff" کار نمی کنند و از داخل خود HelloCarbide همیشه حالت هک را فعال می کنم.
این دو تا برنامه روش خاصی برا اجراشون دارند؟؟
نرم افزار shake me چه جوری نسب میشه
اين ابتكتريه مي توني هر جور هم خواستي انجام بدي:5:...نقل قول:
مثل....
بعد از نصب کردنه secman گزینه ی 2 رو فعال کنید همون root... حالا installer.exe رو غیر فعال کنید .حالا با self sign برنامه ی app trk رو نصب کنین:20:
نقل قول:
میگی این برنامه تو کدوم پست معرفی شده تا بهتر راهنماییت کنم؟:10:
پس از عرضه ی فریمور جدید N95 و نصب نشدن برنامه ی apptrk که یکی از ضروریات برای هک از طریق برنامه ی Secman محسوب میشه، مشکلاتی ایجاد شد. اما امروز سایت نوکیا، ورژن جدید برنامه ی apptrk رو منتشر کرد که سازگار با گوشی های FP2 هست.
The App TRK tool is a small application which you install on your phone. It makes it possible to run and debug applications directly from Carbide.c++. It communicates with Carbide over a serial port, either using USB cable, Bluetooth or IR. This article will show how to perform On Device Debugging using USB cable.
The App TRK tool supports important debug features such as setting breakpoints, monitoring variables etc. The tool is free, but to use it, a non-free version of Carbide.c++ is
required, for example Carbide.c++ Developer Edition
کد:http://www.mediafire.com/?t1mbannfpfc
:40::46::40:يك روش عالي براي تغيير در فايلهاي EXE. و DLL. :40::46::40:
به عنوان مثال مي شه كاري كرد كه بدون Capsoff تمام فولدرها را در X-plore براي هميشه ديد .
براي اين كار:
1. open file رو انتخاب و x-plore.exe رو تايپ كنيد .
2. حالا مي تونيد همه option ها رو ببينيد .حالا allfiles رو mark كنيد
3. option را انتخاب و تغييرات را ذخيره كنيد
گوشي رو ريست كنيد حالا مي تونيد از تمام فولدرهاي سيستمي بدون capsoff كردن استفاده كنيد .
اگه فايل برنامتون توي درايو E هست بعد از Save از منوي Option گزينه Adjust Hash رو انتخاب كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]يادتون باشه براي هيچ برنامه اي بدون در نظر گرفتن كاراييه اون گزينه هاي Tcb و drm رو مارك نكنيد چون به احتمال زياد برنامتون از كار ميوفته .
:19:((...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......)):19:
کد:http://www.mediafire.com/?wnnvg3tm0ww