بيت ديفيندر قابليت فارسي ساز شدن رادارد من تاحال قسمت آنتيويروس آن را فارسي كردهام
Printable View
بيت ديفيندر قابليت فارسي ساز شدن رادارد من تاحال قسمت آنتيويروس آن را فارسي كردهام
سلام
انتي ويروس من BitDefender 9 Professional Plus هست كه با سريال قبلي تا يك سال ديگه اعتبار داشت اما اين چند روز پيام Invalid key ميده!
دوستان شماره سريال جديد و معتبر سراغ داريد؟
خيلي ممنون ميشم.
سلام
یه نفر روش آپدیت دستی رو بگه لطفا.
سلام دوستان عزیز
پس از نود32 آنتی ویروس بیتدفندر هم نسخه سازگار با ویستای خودش را عرضه کرد .نسخه 10.2 را میتوانید با همان
روشهای قبلی رجیستر کنید:
لینکها:
BitDefender Antivirus v10.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BitDefender Antivirus Plus v10.2
BitDefender Internet Security v10.2
1 >> این فایل آپدیت هفتگی رو از لینک پایین هر هفته دانلود میکنید.نقل قول:
2 >> آنتی ویروس خود را Exit کنید.کد:ftp://80.86.106.20/pub/updates/bitdefender_v9/weekly.exe
3 >> فایل آپدیت هفتگی رو که دانلود کردید اجرا کنید.
4 >> گزینه I accept the terms in the License Agreement را تیک بزنید و بعد بر روی Next کلیک کنید.
5 >> Install و بعد هم در آخر دکمه Finish را بزنید.
اقا یه سوال فرق این دوتا چیه؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اولا که اینجا تایپک آنتی ویروس بیت دفندر است نه نورتون. لطفا اونجا ادامه دهید .نقل قول:
اما برای اینکه بی جواب نمونید کوتاه و مختصر بهتون میگم که تا زمانی که نسخه های تجاری Norton وجود دارند و بدون
هیچ کرک و یا سریالی آپدیت میشن و کار میکنند شما چرا دنبال نسخه های خانگی یا همون Home Edition میرید.
نسخه های تجاری هم از لحاظ آپدیت مشکلی ندارند و هم اینکه سرعت کامپیوتر رو مانند نسخه های خانگی پایین
نمیارند. و هم میزان اشغال کردم رم هم در نسخه های تجاری کمتر از نسخه های معمولی است.
سلام دوست مننقل قول:
BitDefender Antivirus فقط حاوی آنتی ویروس و آنتی اسپایور است ولی BitDefender Antivirus Plus علاوه بر این دو
فایروال و آنتی اسپم هم دارد ولی من توصیه می کنم شما همان اولی را نصب کنید چون فایروالش که اصلا مالی نیست و
آنتی اسپم هم که به درد ما نمی خورد.;)
حالا سریالی برای این ورژن BitDefender Antivirus Plus v10
نیست !؟
كي جواب بده قضيه اين پروفايل چيه من يكي ساختم ولي هر بار كه كامي رو ريست مي كنم يا وارد ويندوز ميشم دوباره ميگه پروفايل بساز حالا يه كمكي به ما هم بكنيد و اگه تنظيمات خاصي داره بگيد