شما سیستم رو جدید گرفتی ؟نقل قول:
این ارور از رم هم میتونه باشه !
Printable View
شما سیستم رو جدید گرفتی ؟نقل قول:
این ارور از رم هم میتونه باشه !
نقل قول:
اگر رم ایراد داشته باشه یا با مادر برد یا ویندوز سازگار نباشههمون اول که میخواهی ویندوز بزنی توی صفحه داس که همه چیزهای کامپیوترت رو چک میکنه اصلا اجازه زدن ویندوز نمیده و اررور میده این بلا سر من اومده بود رم کینگ استون گرفته بودم ولی ویندوز نمیزد و تند تند سیستم رو رستارت میکرد ولی رم پاتریوت که گرفتم درست شد به نظر من ایراد از ویندوزه چون بازیه GRID هم همینجوری ایرادمیداد و نمیتونست کرک بازی رو تو SP3 اجرا بکنه ولی توی SP2 کامل و بدونه هیچ خطایی اجرا میکرد
درسته ... مشکل که شما گفتی مربوط به عدم سازگاری رم با مادربورتون بوده که اصطلاحا بهش Conflict میگن ( البته میدونم خودت اوستا هستی ) .نقل قول:
اروری که ایشون عکسش رو گذاشتن هم سخت افزاری میتونه باشه هم نرم افزاری .....
اگر سخت افزاری باشه مستقیم برمیگرده به رم اگر نرم افزاری باشه مربوط به کرک میشه !
حالا ایشون اول باید راههای حل مشکل از طریق نرم افزاری رو برن که راحت تر هست اگر نشد باید تست سخت افزاری کنن که نهایتا با تعویض حل بشه .
این مشکلات رو بهتره تو فروم مربوط به خودش بزارین
تایپیک حل مشکلات بازی های کامپیوتری
کسانی که بازی رو کردن یه سوال
اول بازی دیدین که فرانکی زیر اوار سوخت و ما بازی رو از تو بیمارستان شروع کردیم
تو مرحله های بعد دوباره با همون صحنه مواجه میشیم و بازی رو از تو بیمارستان شروع میکنیم
یعنی یه مرحله تکرار شد
من که نفهمیدم منظورشون چی بود
دوست عزیز اگه دیده باشی بعد از مرحله ی اول می نویسه 3 روز قبل،، بعد شما از 3 روز قبل میری.بعد تکرار میشه.
نقل قول:
ایول گرافیکامون یکیه :10: - کارت من و شما (انگار هیشکی دیگه نداره ) اگه با یه رم و سی پی یو ه جوندار بسته بشه حالا حالاها کم نمیاره. درضمن رمهای DDR3 روی این کارت بیشتر بستر را برای OVERCLOCK فراهم میکنه. بنده فرکانس کاری جی پی یو رو میبرم حد 8800 :27: کاش میشد pipeline ها و bandwidth رو هم با اورکلاک برد به اون سطح :31:
نتیجه گیری : دوست عزیز کارتت واسه این بازی کم نمیاره ولی بستگی به سی پی یو و رمت هم دااره :10:
من الان رسیدم به مرحله Black Friday
میخوام بدونم چند مرحله مونده تا تمومش کنم؟
ممنون
من به اون مرحله رسیدمکه بارون میاد اما همه چی سیاه شد و کارت گرافیکم که 4850 هست ری استارت شد البته با تنظیمhigh یا low هیچ فرقی نکرد و نتونستم ادامه بدم مشکل از کجاست این سیستم منه
q6600
4850
2gig800
p5q
من هم دیروز بازی به دستم رسید نصبیدم!!!واقعا Cutsence های بازی دقیقا مانند فیلمهای سینمایی شده!!!!خیلی خیلی عالی هست!!!!حس خوبی به بازیباز منتقل میکنه!!!موسیقی حرف نداره وای یکم تکسچرها کم کیفیت هستند!!!البته خوبه ولی میتونست بهتر باشه!!!!