اهنگ خواب هاي طلايي جواد معروفي رو اگه كسي داره بزاره ممنون ميشم
Printable View
اهنگ خواب هاي طلايي جواد معروفي رو اگه كسي داره بزاره ممنون ميشم
سلام . . دوست عزيز بسيار ممنون از اين كه زحمت كشيدي و لينك رو به من دادي . .نقل قول:
نوشته شده توسط Dr Thrax
من ملودي هاي A800 رو الان ندارم . . . از يكي از دوستام كه داره بايد برم بهش بگم سي ديش رو بده . . و برات آپلود كنم . . حالا نميدونم همه آهنگهاش باشه . . . اگه نبود از اون بهترش رو برات اگه خدا بخواد آپلود ميكنم و لينكش رو ميزارم . . . :) :) :happy: ;) :blush:
باز هم از لطفت ممنون و تشكر . . . ;) :blush:
سلام به همه
کسی اهنگ رینگو رو نداره؟
سلام آهنگ يو هو ا مسيج رو كسي داره(با تايپ انگليسي مشكل دارم)البته اهنگ نيست يه مردس كه ميگه
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط alireza20
دوست عزيز اين هم آهنگي كه درخواست كردي . . :) :blush:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فرمت wav هستش . . ;) :blush:
خدانگهدار . .
آقا كسي آهنگ كامل Dale رو داره ؟
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط Dr Thrax
اين هم يك فايل زيپ شده حاوي آهنگ mmf كه چندتا از زنگ هاي A800 رو هم توش داره و من برات توي يه فولدر قرار دادم . .
دوست عزيز در مورد نرم افزاري كه لينك دادي براي A800 . . من دانلود كردم و نصب كردم . .اما نميشناسه گوشي رو ..
به غير از اون نرم افزار ديگه چيزي نميخوام نصب كنم . . ؟؟؟
در ضمن كابلي كه من استفاده ميكنم براي گوشي E310 سامسونگه . . . آيا با كابل A800 يكيه . . ؟؟
ممنون از شما :) :blush:
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
مرسي حميد جون دستت درست !
كابل A800 فقط ما خودشه و با هيچ مدل ديگه اي همساني نداره ! كابل خودش هم من خريدم 12000 تومان !
البته مدل مال من new blue i هست ها ! جديدترين مدل اما فرقي نميكنه كابل فقط مختص خودشه ! 100 درصد مشكل از كابل هست ! بايد بري كابل اصلي خودش رو بخري !
ميگم آهنگ Dale رو نداري حميد جان ؟
شكل كابل اينه :
براي پورت سريال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي پورت usb ( من اينو دارم ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي جاها هم با نرم افزار خودش ارائه ميشه كه قيمت ميرسه به 16000 تومان !
اگه مي خواي مي توني خودت هم بسازي !!! البته اگه الكترونيك بلد باشي :
سلام . . دوست عزیز من شما رو خیلی زحمت دادم . . . شرمنده . . .نقل قول:
نوشته شده توسط Dr Thrax
در مورد پورت usb هم بايد بگم درسته . . من به يك خدمات موبايل زنگ زدم و ازش پرسيدم و گفت كابل اتصال A800 با مدل هاي جديد سامسونگ فرق داره . . .قيمتش رو هم گفت 8 هزار تومن . . .
نرم افزارش رو هم سوال كردم . .. گفت قيمتش 3 هزار تومن .. . كه من با لينكي كه شما دادي دانلود كردم . .
در مورد آهنگي هم كه گفتي . . من همون ديشب توي گوگل جستجو كردم . .خيلي هم هست . . اما همشون پولي هستش :sad: . .. .
باز هم ممنون از شما . .. . راستي ميتونم اسمتون رو بپرسم . . .. :) ;) :blush:
موفق باشي