شما همه نوع ویدئویی رو می تونید به dvd تبدیل کنید، حتی فیلمهای موبایل،Mp4 و ...نقل قول:
کیفیتش هم بسته به تایم کل دیسک،حداکثر در حد نرمال دی وی دی خواهد بود، نه بالاتر.
شما همه نوع ویدئویی رو می تونید به dvd تبدیل کنید، حتی فیلمهای موبایل،Mp4 و ...نقل قول:
کیفیتش هم بسته به تایم کل دیسک،حداکثر در حد نرمال دی وی دی خواهد بود، نه بالاتر.
پس یک HDتقریبا بعد از تبدیل مثل یه فیلم 700مگی میشه؟چه طوری و با چه برنامه ای می تونم یک HDرو با بالاترین کیفیت تبدیل کنم ؟(حالا دوتا DVDهم شد مشکلی نیست)
چیزی که شما می خوایید بعیده بشه چون اصلا از استاندارد dvd خارجهنقل قول:
کامپیوتر انعطاف پذیری داره ولی دستگاههای پرتابل dvd انعطاف پذیری ندارن.
البته تو ستینگ به گزینه ی dvd specifation مراجعه کنید ،بالاترین رزلوشن dvd ها 720*480 یا 720*576 نوشته شده.
ولی یه گزینه هم هست automatic(based on input) ؛ من تا حالا امتحانش نکردم، ولی ممکنه نتیجه ی بهتری بهتون بده.
دوست عزیز از منو encoding شما می تونی encoding quality رو بر روی highquality وtarget size رو بر روی Dvd5و همچنین convesion رو بر رویhigher بگذارید.نقل قول:
ورژن 4 کرک و سریال داره ؟
ویرایش :
چند صفحه قبلی رو خوندم مثل اینکه سوالم خیلی تکراریه و البته جوابی براش نیست !
نسخه ی 4 که من دانلود کردم کیژن هم همراهشهنقل قول:
نمی دونم با نسخه ی شما سازگار باشه، ولی براتون اینجا آپلودش کردم(فقط کیژنو) :
کد:http://www.mediafire.com/?3jgwqinjmgw
ممنون از آموزش جامعتون.
من دوتا فیلم رو خواستم تبدیل کنم.اولش ارور می داد.سیستمو ری ست کردم و دوباره که گزینه کانورت رو زدم تبدیل شروع شد.کلا دو فایل avi بود که حجمش 4.2 شد.
بعد از اون خواستم رایت کنم.تنظیمات رو روی 8x گذاشتم رایت شروع شد.به 23 درصد رسید که اجکت شد !!! دی وی دی رو تو پلیر گذاشتم تا همون 23 درصد رو با زیرنویس و بدون مشکل نشون میداد اما چرا تو 23 درصد قفل کرد؟
خود برنامه دلیلش رو 3 چیز نوشت:
دی وی دی نامرغوبه یا شاید کثیفه(دی وی دی princo هستش و کاملا تمیز)
رایتر مشکل مکانیکی داره !(من document و آهنگ زیاد رایت کردم مشکلی نداشتم)
سرعت رایت بالاست(من تا حالا فیلم رایت نکردم 8x بالاست؟)
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
موفق باشید
اصلا از رایتر خود برنامه استفاده نکنید
من چند سری از رایتر خودش استفاده کردم به مشکل برخوردم
تنظیم کنید که بدون رایت فقط تبدیل کنه؛بعدش تبدیل شده رو ببینید، اگه مشکلی نداشت با نرو رایتش کنید.
ممنون دوست عزیز.من اگر در آخر که برای رایت می پرسه کنسل کنم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول تنظیم کنم که رایت نکنه؟نقل قول:
دو سوال دیگه داشتم.من چطور می تونم ببینم که زیرنویس اضافه شده؟ با جت ادیو زیرنویس نمیاد km player هم نصب کردم باز نشون نمیده اما همون یه قسمتی از فیلم که تا 23 درصد رایت شده تو دی وی دی پلیر با زیرنویس نشون میده...
سوال دوم اینه که یه صدای اضافا پارازیت میوفته توی فیلم اگر صدای بلندگوها رو بم کنه درست میشه.این تنظیمات خاصی داشته که من انجام ندادم؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز.من اگر در آخر که برای رایت می پرسه کنسل کنم مشکلی پیش نمیاد یا باید از اول تنظیم کنم که رایت نکنه؟نقل قول:
دو سوال دیگه داشتم.من چطور می تونم ببینم که زیرنویس اضافه شده؟ با جت ادیو زیرنویس نمیاد km player هم نصب کردم باز نشون نمیده اما همون یه قسمتی از فیلم که تا 23 درصد رایت شده تو دی وی دی پلیر نشون داده میشه
و اینکه یه صدای پارازیت تو فیلم هستش که وقتی صدای خروجی رو با تنظیمات اسپیکر بم می کنم درست میشه... دلیلش ممکنه از تنظیماتی باشه که انجام ندادم؟
ممنونم