دوستان من نسخه فری avira رو دارم میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که مثلا آویرا به یه فولدر خاص کاری نداشته باشه و اون رو اسکن نکنه ؟ آخه یه چند وقتیه خیلی به فایلهای فولدر system32 ی ویندوز گیر میده هر یه ثانیه یه بار پیغام میده :(
ممنون
Printable View
دوستان من نسخه فری avira رو دارم میخواستم بدونم آیا میشه کاری کرد که مثلا آویرا به یه فولدر خاص کاری نداشته باشه و اون رو اسکن نکنه ؟ آخه یه چند وقتیه خیلی به فایلهای فولدر system32 ی ویندوز گیر میده هر یه ثانیه یه بار پیغام میده :(
ممنون
بچه ها key جدید نیومده آویرا من دوباره لایسنس کی میخواد
اگه امده بزارید تشکر:20:
دوستان من می خوام برای پاک کردن ویروس fdisk کنم،ولی به همه چی مشکوکم:به همه فایل های هاردم،به DVD که آنتی ویروس و ویندوز و ... (پک MRT) رو ازش برمیدارم،به فلشم و...کسی می تونه لطف کنه مرحله به مرحله برام توضیح بده که چکار کنم تا از شر این ویروس لعنتی خلاص بشم؟
(شرکتی که ازش ADSL گرفتم میگه سیستمت ویروس داره،به خاطر همین از حجم اکانتت خود به خود کم میشه(!))
فکر نمی کنم جای مناسبی برای این سوال باشه اما
یه دی وی دی مطمئن تهیه کنید .
هاردتون رو fdisk کنید( اگه قصدتون اینه)
فلشتون رو از طریق یه سیستم دیگه چک و در صورت نیاز فرمت کنید ...
وقتی قرار باشه هاردتون رو fdisk کنید نکته ی خاصی نمی مونه چون قرار همه چیز پاک بشه !
نقل قول:
درود:
دوست عزيز با اف ديسك هيچي حل نمي شه سعي كن با يك انتي ويروس مطمئن و بروز سيستمت را ويروس كشي كني و شركتي كه مي گه سيستمت ويروسيه كيسو ببر اونجا تا خودشون سيستمت را اسكن كنن و انوقت مي فهمي كه بلوف مي زنن وقتي اينترنت قطع و يا كند مي شه اين كار بعضي از شركتها هست كه چنين حرفي رو بزنن
دوستان برای آپدیت اویرا فایل آپدیت آفلاین دارید ؟ ورژن مال من به گمانم 9 باشه !
نقل قول:
بفرما دوست عزيز اينم سايت آپديت اويرا:
کد:http://dl.antivir.de/down/vdf/ivdf_fusebundle_nt_en.zip
راستی حالا این رو چی کار باید بکنم ؟ یعنی روش نصب و استفاده اش چیه ؟
از ابزار بالا روی قسمت اپدیت کلیک کنید گزینه منوال اپدیت کلیک کنید و این فایل رو brows کنید.نقل قول:
دوست عزيز:نقل قول:
من از اويرا استفاده نمي كنم اما دوست ديگرمون توضيح دادن اما تكميلتر اينكه شما انتي ويروسو باز مي كنيداز گزينه هاي بالا'گزينهupdate و سپس manualرا انتخاب ميكنيد و برنامه بدون مشكلي اپديت خواهد شد تذكر مهم اينكه هرگز مسير اپدت و نام فايل را عوض نكنيد چون اونوقت ارور خواهد داد