من امروز بازی رو گرفتم نیم ساعت 4 تا چپتر رفتم.آسونه یا من حرفه ای تشریف دارم؟ :دی
به نظرتون بازی گرافیک خوبی داره؟
Printable View
من امروز بازی رو گرفتم نیم ساعت 4 تا چپتر رفتم.آسونه یا من حرفه ای تشریف دارم؟ :دی
به نظرتون بازی گرافیک خوبی داره؟
اوایل بازی اسونهنقل قول:
اواسط به سمت اواخر سخت تر میشه
شما رو چه درجه سختی رفتی ؟
در مورد گرافیک هم من روی xbox 360 تمام کردی خیلی خوب و مناسب کار شده بود
texture ها , filtering , lighting , ... همه خوب و در بعض جاها عالی کار شده بودند
اما روی pc که نصب کردم مثل 90 درصد بازی های دیگه که از روی کنسول port میان
روی pc گنگ و مضخرف و ضعیف کار شده بود
در کل بازی خوب و موفقی بود و فروش بالایی هم داشت و امتیاز ها و نقد های خوبی هم گرفت
دوست من امیدوارم که حرفتون از روی تعصبی چیزی نباشه چون ممکنه باعث اشتباه برداشت کردن خیلی از بچه ها بشه!!نقل قول:
والا من خودم طبق نصفه نیمه چیزیهای که فهمیدم این گزینه ultra high یا super high و یا حتی very high که برای بعضی بازیها ارائه میشه مخصوص نسخه pc بازیهاست که یه زره(ولی نه خیلی)گرافیک رو برای pc ارتقاء میده هم برای فن های pc(چون همونطور که می دونید در کشورهای دیگه بر خلاف ایران حق کپی رایت وجود داره و به خاطر همین اکثر گیمرها بر خلاف توی ایران کنسول دارند و شاید تنها دلیلی که باعث میشه اونها نسخه pc بازی رو بگیرند همین افزایش گرافیک موجود روی pc هستش) و هم یه کم برای نفع شرکتهای تولید کننده گرافیک چون این گزینه ها با اینکه اختلاف زیادی از نظر گرافیک ایجاد نمی کنند ولی حساسیت بیشتری نسبت به فریم از خودشون نشون میدند!!
درضمن تعجب میکنم خود من وقتی توی فرومها اعم از ایرانی وخارجی تفاوت نسخه های pc و کنسولی بازیها رو میبینم اکثرا ادعاشون میشه که نسخه pc کمی از نظر گرافیک قویترند!
در ضمن اینم بگم اگه شما می خواهید تفاوت دونسخه بازیها رو ببینید باید حتما هم برای pc و هم برای کنسول مورد نظر از یه مانیتور full hd که قادره تمام قدرت گرافیک بازیها رو به رخ بکشه استفاده کنید مخصوصا برای بازیهای که گزینه ای خاصی مخصوص dx10 دارند...
به هر حال معذرت میخوام که موضوعی خارج از بحث تاپیک رو مطرح کردم چون گفتم شاید بچه ها با گفته دوستمون دچار سر در گمی بشند که قضیه چیه!!
به هر حال همگی موفق باشید...
salam . bebakhshid ke nemitonam farsi benevisam . faghat hamin ye emrooza
kasi save bazi ro ta onja ke braye bar dovom ba oon robate mijangim ro dare ? age hameye kif ha va point haro gerefte bashe behtare . motshaker
به عقیده ی من اصلا بازی خوب و موفقی نیست .نقل قول:
واسه سرگرمی خوبه ولی کسل کنندس .
تلفیقی از 2 بازی gears of war و alon in the dark ه که اصلا به پای اون 2 تا نمیرسه .
خوب نظر شما هم نظریه واسه خودشنقل قول:
اما حرف اصلی رو امار و ارقام جهانی میزنه
نه نظر های شخصی
alone in the dark اینقدر فاجعه بود که اصلا بحثش نیست
چه برسه حالا بخوایم اونو با بازی دیگه ای compare کنیم
چیزی که واضحه اینه که این بازی با این که ماله یک کمپانی کم اوازه بود
خیلی موفق تر از بازی های گردن کلفتی بود
که شماره های جدیدش با کلی سر و صدا و بودجه و تبلیغ وارد بازار شدن
ولی حتی ارزش خورد کردن dvd هم نداشتن چه برسه gaming
موفق باشید
ایول.
حرفایه پدرام کاملا تایید میشه. به نظر من بازی خیلی خوبی بود مخصوصا برای یه شرکته گمنام.
درسته بازی از بازی های دیگه تقلید کرده بود اما نو اوری هایی رو هم ارائه کرده بود.
اره بازي خوبي بود.حتي رو سيستم هاي ژايين يا متوسط مثل برا من هم خوب و راحت اجرا مي شه.كسي سيو بازي تا اونجايي كه تو چپتر4 بعد اولين روبرويي با زامبي ها(حالا هرچي هستن!!!)رو نداره؟نمي دونم بايد چيكار كنم. وقتي اون اهرم رو مي چرخوني.لطفا يكي بزاره سيو رو.
تمومش کردم
بازی خوبی بود
همین دیگه.
چیز جدیدی هم نداشت
آخراش که قدرت نامرئی شدن گرفته بازی جذابتر شد
به نظر من بازی ساخته میشه تا کاربر و بازی کننده لذت ببره.اگه من از بک بازی خوشم بیاد و توی آمار جهانی رنک پایینی داشته باشه بازم بازی میکنمش.نقل قول:
اما حرف اصلی رو امار و ارقام جهانی میزنه
ولی اگه یک بازی رنک بالایی داشته باشه(مثل بعضی از بازهای استراتژیک) ولی من چون از این سبک خوشم نمیاد بازی نمیکنم!
آی گفتی موندم این بازیهای استراتژیک چیه داره که اینهمه طرفدارشند من یه بار warcraft 3 رو گرفتم حتی نتونستم نیم ساعت پاش طاقت بیارم فلفورت پاکش کردم...نقل قول: