مطمئنا پیچ تنظیم باید داشته باشه
به این صورت که با پیچوندن اون پیچها نور به چب و راست و بالا و پایین میره :دی
Printable View
مطمئنا پیچ تنظیم باید داشته باشه
به این صورت که با پیچوندن اون پیچها نور به چب و راست و بالا و پایین میره :دی
گشتم نداشت :دینقل قول:
سلام من پرشیا دارم --تو سربالائی ها اون قدرت کفی رو نداره و حتی موقع عوض کردن دنده مثلا از 2 به 3 در سر بالائی شتاب ماشین خیلی گرفته میشه-----یه سوال دیگه چرا در سربالائی ها بعضی مواقع صدای جیر جیر سوپاپ ها در میاد خیلی ممنون
مبحث علمیش رو نمیدوم ولی من توی سربالایی ها سرعتم رو به حدی میرسونم که توی کفی میرسونم و توجه خاصی به دور موتور ندارم و بعد دنده میدم ، به فرض مثال با دنده 2 سرعت رو به 60 میرسونم شاید دور موتور روی 5200 میره بعد دنده میدم تو این حالت دنده رو 3 میکنم ....نقل قول:
البته اگه زیاد کلاچ نگه داری سرعت میاد پایین روز از نو...
هر موقع هم که صدای زنجیر تایم ؟ میاد میدونم دنده بد موقع دادم ...
ببخشید یعنی اون صدایی که تو سر بالایی ها میده مال سوپاپ نیست؟ چون من از چندتا تعمیرکار پرسیدم گفتن از سوپاپ هستش ------ البته موقعی که دور موتور بالا میره صدا قطع میشه ولی تا رفتن دور موتور به بالا صداش خیلی اذیت میکنه --- میخواستم بدونم مشکلی برای ماشین ایجاد نمیکنه خیلی خیلی ممنون:biggrin:
اون صدا ها به خاطر دنده مرده هستنقل قول:
بعضی وقتها هم به خاطر تنظیم نبودن تامینگ سوپاپ ها
شما باید در سر بالایی ها یا با دنده سنگین حرکت کنید
یا گه میخواین سرعت بیشتری کسب کنین باید به اندازه کافی در دنده قبلی گاز بدین تا به متور ماشین فشار بیش از حد به دلیل دنده مرده نیاد
دنده هم اگه میتونین در سر بالایی ها سریع عوض کنین تا با افت دور متور مواجه نشین
هر موقع دیدین ماشین جون میکنه و صدای سوپاپ ها میاد بهتره دنده رو یه دونه سنگین تر کنین
نقل قول:سلام.نقل قول:
علل مختلفی میتونه داشته باشی.
از جمله
اینا هر کدوم نشانه هایی داره.
- ضعیف یا به اصطلاح سوختن صفحه کلاج ( کم شدن کشش بدون روغن سوزی و ...)
- ضعیف شدن رینگ ( همراه با روغن سوزی معمولا)
- نیاز به فیلر گیری
در ضمن ممکنه صدا مربوط به جای دیگه باشه.
:12:
فرشاد جون اینا فیلر گیری ندارن شیم گیری دارن شیمم یک چیزی تو مایهای سکه هست با پهنای مختلف بایک حساب کتاب ساده میفهمن چند بزارن زیرش من الان یادم نمیادنقل قول:
البته فرشاد جان استاد ما هستنا
بابا دیگه اونقدر خنگ نیستم...نقل قول:
کلمه پرشیا رو ندیدم... فکر کردم طبق معمول پراید هست...
( نمیدونم چرا جدیدا از هر جمله 2 کلمه بیشتر نمیخونم و هر منظوری که دوست دارم برداشت میکنم از اون دوکلمه)
:12:
من که گفتم شما استادی :40:نقل قول:
فرشاد فکر کنم عینک لازم شدی یا توجه کافی نداری