برا پاک کردنش باید سی دی خودش رو بذاری بعد این دفعه آنستال کنی من تا حالا خیلی این کار رو کردم و مشکلی نبوده!
Printable View
برا پاک کردنش باید سی دی خودش رو بذاری بعد این دفعه آنستال کنی من تا حالا خیلی این کار رو کردم و مشکلی نبوده!
سوال خود رو تو تايپيک مربوطه مطرح فرمائيد:قبل از زدن تايپيک سرچ کنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2962460#post2962460
متاسفانه براي نسخه 6 برنامه هيچ راه حلي هنوز نيومده .... من چند روزي درگيرش هستمنقل قول:
بله مي دونم بايد Disable شه ولي برنامه نيست !نقل قول:
آيكن برنامه مخفي شده و هيچ راهي هنوز پيدا نكردم :41:
برنامه رو هم نميشه نصب كرد چون ايراد مي گيره كه در حال اجراست :41::41:
بله درست مي فرماييد ولي وقتي بخوام Install كنم يا Uni ميگه برنامه در حال اجراستنقل قول:
آيكون مخفي شده و از Task Manager هم نتونستم پيداش كنم .... آخه مگه ميشه :41::41::41:
ctrl+alt+shift+f6را بگیرید بعد یک پنجره باز میشه پسورد را بهش بدیدنقل قول:
بعد گزینه دوم یعنی boot thrawed on next را بزنید بعد اوکی کنید و ریستارت کنید سیستم امد بالا غیر فعال میشه وبعد از ریستارت بعدی فعال میشه
سلام
من نسخه 6 رو نصب كردم (MRT) اما حالا نميدونم براي تنظيمات كجا برم، پوست منو كنده، هر چي از رو دسكتاپ DEL ميكنم بعد از ريستارت دوباره هستن، از كجا بايد تنظيمات رو عوض كنم، تو Program file كه هيچ اثرى ازش نيست، همينطور تو منوي استارت، يه علامت هم كنار ساعت هست كه هيچ جوري راه نميده
راستى موقع نصب براش پسورد نذاشتم، يعنى اصلا سؤال نكــــــــرد
دوست عزیز اگه شما توضیحات صفحه اول را خوانده باشید مشخص هست شما اول deep freez admin را میگیرید و نصب می کنید بعد که نصب کردید با وسیله همون برنامه تنظیمات را انجام میدید و فایلی که باید روی سیستم نصب کنید ساخته میشه وانو نصب می کنید احتمالا شما تنظیمات را درست انجام ندادید یک بار دیگه صفحات اول را بخوانید...نقل قول:
لینک آموزش:
کد:
Download:
http://www.upload.perspolisnews.net/856Farsi_Help_Deep_freeze_6.rar Size:1.2 Mb
توضیحات مرتبط با راهنما(حتما بخوانید):
Thaw Space در نرم افزار Deep Freez
مختصر توضيحي در مورد Thaw Space يا فضاي گرم در متن آموزشي داده شد اما به نظرم آمد توضيح داده شده داراي نقص مي باشد بنابراين خواستم در اين قسمت توضيح در مورد اين موضوع را كامل نمايم. (این قسمت در داخل فایل PDF) وجود ندارد.)
خاصيتهای Thaw Space:
ذخیره اطلاعات در هنگامی که کل سیستم در حالت فریز قرار دارد
Thaw Space همان طور كه از نام آن پيداست يعني فضاي گرم، اما در اين نرم افزار كار خاصي انجام مي دهد. و كارش اين است كه هنگامي كه شما تمام درايوها را براي اينكه اطلاعات آنها پاك نشود فريز كرده ايد با ايجاد اين فضا به صورت يك پارتيشن مجزا مي توانيد اطلاعات خود را بدون نياز به غير فعال كردن Deep Freez از فريز شدن محافظت نماييد. و اين زماني به كار مي آيد كه شما مي خواهيد يك فايل متني، بازي و يا تغييراتي دائمي را در اين پارتيشن ذخيره كرده و يا داشته باشيد و دوست نداريد اين تغييرات با يك ريست از بين برود و به حالت اول باز گردد. يعني نمي خواهيد براي اينكه يك فايلي را در داخل سيستم ذخيره كنيد، يك بار نرم افزار را غير فعال كرده، ريست كنيد و دوباره با صرف زمان كم يا زياد به ذخيره فايل بپردازيد. اين خاصيت كار شما را راحت مي نمايد و شما با ايجاد يك فضاي گرم در بين مجموعه اي از درايو هاي فريز شده مي توانيد فايل هاي خود را در آن ذخيره كنيد تا با ريست از بين نروند.
جلوگيري از انتشار ويروس
به اين صورت كه اگر ويروسي وارد سيستم شما شود فقط در داخل همين درايو اجازه اقامت دارد. چون وقتي وارد درايوهاي ديگر شود با يك ريست از بين مي رود. با اين حال شما با خيال راحت مي توانيد فايلهاي ويروسي خود را به راحتي در درون آن كپي كرده و ويروس يابي نماييد بدون اينكه ويروس منتشر شود. البته اين موقعي ميسر است كه شما تمام درايوها را فريز كرده باشيد. و ويروس جايگاهي درسيستم شما نداشته باشد.
البته اين پارتيشن مجازي از فضاي درايوهايي استفاده مي كند كه ممكن است فريز شده باشند. اما اين حالت هيچ تاثيري در ذخيره سازي اطلاعات در درون اين درايو ندارد و همچنان پس از ريست شدن اين درايو اطلاعات موجود در خود را حفظ خواهد كرد تا زماني كه آنها را پاك نماييم. اين درايو هيچ موقع قابل فريز شدن نيست. و فقط براي فايل هاي ذخيره اي بازي ها، نرم افزارهاي ويرايشي يا گرافيكي و ... كپي و دانلود نرم افزارهاي مشكوك به ويروس يا حتي بدون ويروس در آن قابل استفاده مي باشد. براي نصب يك نرم افزار حتما بايد درايو سيستم عامل و درايو C از حالت فريز درآمده باشد.
روش كار با Thaw Space:
ـ ابتدا قسمت Create را در حالت فعال قرار مي دهيمـ سپس در قسمت Thaw Space Drive درايوي را كه مي خواهيم از فضاي آن براي ساختن درايو مجازي استفاده نماييم انتخاب مي نماييم. البته غير از درايو C كه حتي در اين قسمت نيز غير فعال است.
ـ بعد از مرحله بالا در قسمت Size اندازه درايو مجازي را تعيين مي كنيم. البته اين را يادآور مي شوم كه فضايي را كه انتخاب مي كنيم از يك سوم فضاي آزاد درايو انتخاب شده نبايد بيشتر باشد. مثلا براي فضاي خالي 7 Gig نبايد از حدود 2 گيگابايت تجاوز نمايد. حداكثر فضا براي درايو NTFS يك ترابايت و براي Fat 32 چهار گيگ مي باشد.
ـ قسمت بعدي انتخاب فرمت درايو مورد نظر مي باشد كه بايد با فرمت درايوي كه از فضاي آن براي ساخت درايو مجازي استفاده مي كنيم يكي باشد. مثلا ما درايو D را براي اين كار انتخاب كرده ايم اگر درايو ما NTFS بود بايد همين گزينه را در نرم افزار علامت بزنيم و اگر Fat32 بود همين گزينه را در نرم افزار علامت بزنيم.
ـ در پايان يكي از امكانات خوب اين نرم افزار كه فقط در ويندوز هاي معرفي شده در اين قسمت قابل اجرا مي باشد آن نگهداري از اين درايو در هنگامي است كه نرم افزار فريز كننده را غير فعال يا حتي پاك مي كنيم. با انتخاب گزينه Retain Existing Thawspace اين حالت براي ويندوز هاي Xp,Vista,2000 فعال مي شود.
والسلام
موفق و موید باشید.
اگر پیرامون این مسائل سئوال یا مشکلی دارید در ادامه همین تای÷یک مطرح کنید تا جواب بدهم. در ضمن تمامی موارد آموزش داده شده را خودم با ترجمه Help انگلیسی نرم افزار و با کلی امتحان و آزمایش و دردسر خدمت شما ارائه کردم و تمامی موارد را به صورت کامل تجربه کرده و سپس آن را به صورت یک فایل آموزشی در آورده ام تا در اختیار تمام کسانی که از اجرای این نرم افزار بیم دارند و می ترسند اطلاعاتشان از بین برود قرار دهم. و با اطمینان کامل می گویم اگر کسی در این مورد مشکلی پیدا کرد برای من در همین تایپیک بنویسد تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهم.
توجه:
در ضمن از نصب این نرم افزار به هیچ وجه نترسید و سعی کنید مراحل نصب و راه اندازی را به دقت بخوانید و پس از نصب اگر مشکلی پیش آمد به هیچ وجه در صدد حذف نرم افزار به روشهای غیر معقول نباشید، وگرنه ممکن است اطلاعات با ارزش خود را از دست بدهید. فقط سئوال کنید در حد توانم پاسخ خواهم داد.
متشکرم