Y!oltre By Oltre_la_mente
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
خسته نباشین بچه ها
نمی دونم می تونم تو این تاپیک درخواست نرم افزاری برا دیدن وبکم دیگران بدون اجازه در یاهو مسنجر کنم یا نه؟
ولی به هر حال اگه کمکم کنین خوشحال می شم
اميد عزيز ممنون... اره يه سري بوتر گفتم بزارم... راجه به اخري كه پرسيده بودي بايد بگم كه عين بوتر هاي ديگه هست... مي تونم بگم راحت تره كار باهاش...نقل قول:
اشكان جون ميبينم كه هر چي بوتر ديشب در گوشه و كنار دنيا پيدا شده همرو امروز گزاشتي تو تاپيك با كار دوروست .با اجازه شما توضيحا" بگم كه اولين بوتر كه مولتي بوتره و با اي دي هاي بسيار هم لوگين ميشه براي لود كردن بايستي خودمون يك فايل تكست جاي ديگه بسازيم و سيو كنيم تا لود كنه چون در خود فايلهاي پشتيبان بوتر موجود نيست دومي براي من كار نكرد چون موو نمي شد و اگر آقا اشكان گل در مورد آخرين بوتر و نحوي نوشتن تكست يه توضيح مختصر بده ممنونش ميشم . با تشكر اميد
روي دگمه Load كه فشار بدي بهت اجازه انتخاب اون text فايلي رو كه گفتي رو ميده. بعد بايد در اون text فايلي كه توي خود بوتر هست ببيني كه ايا بين username و password بايد نقطه باشه يا فاصله...
بعد login رو مي زني و بوتر هات login مي شن.
اي دي طرف رو اونجا كه نوشته llxll_moria_ مي دي و بنگ... طرف بيرونه. ;)
براي وي سي هم برنامه مي زارم... اما اموزشش رو بعيد مي كنم وقت كنم. :blush:
دوست من... بله جاي درستيه. من ميگردم ... پيدا كردم ميزارم براتون.نقل قول:
سلام
خسته نباشین بچه ها
نمی دونم می تونم تو این تاپیک درخواست نرم افزاری برا دیدن وبکم دیگران بدون اجازه در یاهو مسنجر کنم یا نه؟
ولی به هر حال اگه کمکم کنین خوشحال می شم
اینجانقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
دوست من... بله جاي درستيه. من ميگردم ... پيدا كردم ميزارم براتون.[/quote]
متشکرم