سرمست جان مگه فقط فایل دانلود برا کامتیوتر رو برات بذارم و گرنه فایل اصلیش که عمرا...
چون من فقط به ایرانسل دسترسی دارم.
سرمست جان مگه فقط فایل دانلود برا کامتیوتر رو برات بذارم و گرنه فایل اصلیش که عمرا...
چون من فقط به ایرانسل دسترسی دارم.
منم همین فایل کامپیوتر رو میخوام ولی همون بازی باشه که خودتون رو گوشیتون داریدا:46: بعد یه چیز دیگه آپلود شده رپید نباشه که نمیتونم از این سایت فایل بگیرم.نقل قول:
بازم ازت ممنونم
اقا این اسنیکو که نتونستیم براتون اپ کنیم.
اینم لینکش البته از نوع فضایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمست جان نتونستم اپ کنم. ایشالا فردا برات اپ میکنم و لینکشو میذارم. البته از نوع فضایی!
شاید هم لینک معمولی.
البته این ماهیگیری رو من از همینجا گرفتم. و رو 95 فول شده. رو 5700امتجان نکردم .شاید به خاطر هک باشه که فول نمیشه.
سلامنقل قول:
عطا جان اگه فايل اوليه بازي مشكلت رو حل ميكنه، خدمت شما:
گوشيتو كه وصل كردي اينو اجرا كن بعد صبر كن تا بازي اصلي رو دان كنه بريزه تو گوشيت...کد:http://download.showroom.n-gage.com/TrialFiles/2000AFBC//210//-1485663408//20080403_015454_35200//Files2//cz0xMSZjPTQyNiZpPTMmbD1lbiZkPU44MiZwPTIxMA==/Hooked_on_Creatures_of_the_Deep.eng.zip
سوالي بود در خدمتم...
شاد باشي:40:
Elvis Presley .
این اسنک رو حودت دانلود کردی؟؟؟؟؟؟لطفا آپلودش کن چون اینی که توی عگس گذاشتی اصلا کار نمی کنه
لينك دانلود تو صفحه اول هست...نقل قول:
پست 8
اون عکس لینکی بود که خوده انگیگ برام ایمل کرده بود.
کار میکنه . من باهاش گرفتم.
یونس جان بالا خره اپش کردی؟ من تو 2 جا اپ کردم ولی مثل این که لینکش خراب بود.
نقل قول:
یونس جان ممنومم ازت به خاطر بازی که گذاشتی ولی این رو هم دانلود کردم و موقعی که پاک میکنم و میخوام بازی رو شروع کنم باز هم همون پیغام میاد و نمیشه باری رو شروع کرد.انشاالله بشه من هم درآینده ایی خیلی نزدیک بتونم این بازی رو رو گوشی انجام بدم و رکورد همه شما رو بزنم:31::10: