مي شه توي گيم ميكر كاري كنم كه بشه فارسي تايپ كرد؟
Printable View
مي شه توي گيم ميكر كاري كنم كه بشه فارسي تايپ كرد؟
سلام .نقل قول:
تو کجا هاش فارسی تایپ کرد ؟
میشه واضح تر توضیح بدید ؟ :46:
می تونی از نرم افزار مریم استفاده کنی.داخل اون تایپ کن و بعد کپی کن به بازی در ضمن یادت باشه که گزینه All رو بزنی !
سلامنقل قول:
يعني مي خواستم يه فونت فارسي به بازي اضافه كنم تا مستقل عمل كنه و بعدا اگه توي يه سيستم ديگه فونتش نبود بجاي نوشته ها علامت سوال ظاهر نشه اما من نسخه پرو ندارم و توي اين نسخه گيم ميكر هم هيچ جا رو براي اضافه كردن فونت پيدا نكردم حالا چيكار كنم؟نسخه پرو بگيرم مشكل حله؟
مرسي ولي موضوع من تايپ كردن نيست مي خوام مطمئن باشم بعدا نوشته هاش خرچنگ غورباقه نشه!نقل قول:
اگر توی سیستم خودتون مشکلی نداشته باشه توی سیستم های دیگه هم نباید مشکل پیدا کنه ... البته اگر تنظیماتش فونت سیستمشون درست باشه ...نقل قول:
تو منوی file قسمت Advance ... را اگر نداشت پرو بگیرید ...نقل قول:
اين نسخه گيم ميكر هم هيچ جا رو براي اضافه كردن فونت پيدا نكردم حالا چيكار كنم؟نسخه پرو بگيرم مشكل حله؟
ولی به احتمال زیاد داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه پرو هم داشته باشی فارسی نمیشه نوشت میشه باید dll مربوط به فونت برنامه رو دستکاری کن یا از یک gex برای مسیج استفاده کنی اونجا فارسی میتونی بنویسی
ولی از من به شما گفتن بدون نسخه پرو که تو تبیان هم هست برای دانلود بازی هاتون کامل نمی شه
:18:نقل قول:
فونت فارسی میشه نوشت احسان جان .
فقط یکم دنگ و فنگ داره .
باشه مرسي از همه
چه مبحثی راه انداختی آ