-
وای !
من تا همین الان که خودم با چشم خودم بازی و محیط اون و همچنین دمو هاش رو دیدم نمیدونستم این چه افتضاحیه !
به نظر من این مثلا بازی هیچ نقطه مثبتی نداره . البته چرا . تو یک مورد ، اونم تبلیغات بی اندازه اون هست .
هر وقت که بیکار شدید یک فاتحه برای بازی سازهایی ایرانی بخونید با این شاهکارشون .
-
بازي مسخره
اقا سلام عجب بازي كم گرافيك ومسخره اي من كه به اين بازي از20 نمره نمره ي 10 هم نميدم من دو سه تا مرحله رفتم بعد از اونا رفت وتوي شهر مسافر كشي كردو تموم شد :weird: :eh: :blink:
-
ايول منم پشيمون شدم 4500 پول اين بازي رو دادم سه تا مرحله پبشتر نداره
آدم جي تي آ 5 رو با اين همه مرحله رو نگاه ميكنه حال ميكنه
-
بابا جی تی ای که جدیده . شما حتی اگه با Nfs 1 هم مقایسه کنید بازم میبینید که اونها چقدر پیشرفته هستند .
-
دوستان همونطور كه گفته بودم اين بازي ارور مي داد واسه همين زنگ زدم شركتش و مشكل و توضيح دادم بعد طرف گفت آها شما بايد بري آخرين درايور كارت گرافيكت رو دانلود كني منم رفتم با هزار بدبختي اين كارو كردم و نصبش كردم ولي كماكان مشكل من پا بر جاست و هنوز هنگام اجراي بازي ارور مي دهده با توجه به اين كه گرافيك من 256 هست.فقط مي تونم به دوستان توصيه كنم كه فعلا از خريدن اين بازي صرف نظر كنن تا شايد در ورژن هايي بعدي بازي مشكلاتش اصلاح بشه.
-
راهنمايي كنيد
من بعد از اينكه بازي را نصب كردم وارد بازي شدم اين پيام مي آيد و بازي اجرا نمي شود براي حل بايد چه كار كنم ؟
Can not determine the device type from the given filename extension
-
یه چیز جالب و خنده دار بگم میمیرید از خنده این بازی save نداره یعنی شما بیاید 10 ساعت بازی کنید و این همه زحمت بکشید یه دفعه برق قطع بشه یا بخواهین بعد بازی کنید نمی تونید باید دوباره از همون اول بازی کنید.....
جا داره به خاطر این نوآوری سازنده های این بازی یه تشکر ویژهای داشته باشیم ! :biggrin:
و یه چیز عجیب همچین چیزی خیلی غیر طبیعی هست :ohno: :ohno:
وقتی دارید تو خیابان رانندگی می کنید انسانی رو زیر بگیرید بازی خود به خود قطع میشه و میپره بیرون تو ویندوز ! :puke:
دست سازندگان درد نکنه با این ابداع تازه اشون که باعث خندیدن همه خارجی ها می شوند و آبرومونو میبرن
-
اینا رو امروز تو کلیک نوشته بود
-
:sad: بابا خدايي اگه كسي كركشو داره به منم بده خيلي باحالين
-
گفتیم که بازی کرک نداره مگه اینکه سی دی کرک شده اش رو بخری